Hae
Aino Mäkelä

Viimeisen messupäivän fiiliksiä. Nähdäänhän taas ensi vuonna?

Apua, kuinka nopeasti viikonloppu vierähti ohi! Aivan liian nopeasti, jos multa kysytään sillä olisin viihtynyt messuilla vielä helposti pari extrapäivää 😉 Kaikenkaikkiaan messut ylitti mun odotukset ihan täysin niin tarjontansa kuin loistavan seurankin puolesta – nyt vaan innolla odottamaan seuraavia I Love Me -messuja, jotka järjestetään 17-19.10.2014 😀

Tänään aamulla otin heti testiin Moroccanoilin tuotteet, joita sain eilen messuilta mukaani. Mä en oo mikään kovin guru näiden juttujen kanssa, mutta mä kyllä rakastuin ihan täysin! Ensin laitoin pyyhekuiviin hiuksiin hoitoöljyä ja sen jälkeen suihkuttelin silottavaa muotoilusuihketta mun vallattomaan pehkoon ja föönasin kuivaksi. Muotoiltuani hiuksia vähän ojennukseen raudan avulla suihkuttelin hiuslakan ja viimeistelin kokonaisuuden kiiltosuihkeella!

Ja arvatkaas mitä? Hiukset oli ihanan kevyen tuntuiset koko päivän ja pysyi nätisti ojennuksessa koko pitkän messupäivän 🙂 Me so happyyy!Consseja piristämään pääsi mun uudet ihanat blingi-Swhingshit ja nää keräskin paljon kehuja pitkin päivää 😀 Shwingsit oli mulle täysin uus juttu ja valikoimassa oli hurjasti eri värejä sekä kuoseja, joten omien valinta oli melkein mahdotonta..! Mutta oon erittäin tyytyväinen valintaani ja nää tulee varmasti olemaan kovassa käytössä – kiitos vaan Shwingshiläisille 🙂

Aamupäivä menikin sitten taas Blogger’s Loungessa hyvässä seurassa haastatteluiden lomassa hassutellen 🙂 Haastattelujen aiheena oli tänään bloggaamisen hyödyt&huvit ja tää on kyllä just sitä huvia&hyötyä parhaimmillaan – siis ihanat ihmiset! <3 Bloggaajakollegoiden lisäksi oon myös blogin kautta päässyt muuten tutustumaan aivan mahtaviin tyyppeihin, joihin en varmasti ois muuten ikinä törmännytkään ja oon siitä tosi iloinen.

Kuvassa Steffi, minä, Hanna, meidän ihana- tuleva bloggaaja 😉 -juontaja-Alex ja Misorella <3

Haastattelujen jälkeen oli vihdoinkin aika vaihtaa vapaalle ja suunnata kiertelemään messuja läpi. Ihmisiä ei onneksi ollu yhtä paljon kuin lauantaina ja väljässä hallissa olikin kivempi liikuskella ja tehdä löytöjä. Toki muutamien tuotteiden kanssa jäin nuolemaan näppejäni ja jäin ilman, kun tuotteet oli loppunu kesken 🙁 Noh, onneksi on nettikaupat… Pari tuntia vierähti nopsaan kierrellessä ja ihan huomaamatta käsivarteen tarttui jos jonkinmoista pussukkaa 😉 Messuhinnat oli kyllä huikeita ja teinkin monia kivoja hankintoja ihan super-edullisesti! Erityisen mielissään oon mun uudesta nahkalaukusta sekä kengistä, joita oon metsästänyt jo pitkään tuloksetta.

Mutta yhden asian mä lupaan jo tässä vaiheessa – ens vuonna messujen aikaan en oo millään puhdistuskuurilla! 😀 Tyrkytin kokoajan kaverille kaikkia maistiaisia, jotta saisin tietää miltä kaikki ihanuudet maistui ja herkkujahan ne tietty kaikki kuulemma oli – vai miltä teistä kuulostaa raakasuklaalla kuorrutetut mulperimarjat tai karpalot? 😛 Niiiiiinpä! Superfood-osastoihin oli panostettu toden teolla ja ne olikin varmasti messujen parasta antia raakaruoka-keittiöineen.Kaikenlaisia hauskoja hieronta-systeemejä löytyi myös ja tietty niitä piti päästä testailemaan. Ihanaa, että näihin on alettu panostamaan ja lihasjumien sekä -kipujen hoitaminen on tehty helpoksi – se on siunaus monelle toimistötyöläiselle 🙂 Kipukoukku-Paavo opetti mulle myös oivan tavan hieroa käsiä ja saada niveliin paremman liikkuvuuden, jotta bloggailukin sujuis jatkossa mukavammin 😉 

Viimeisenä eksyttiin hääosastolle ihastelemaan toinen toistaan kauniimpia pukuja – mähän oon jo vuosien ajan harrastanu hääpukujen googlettelua ja kuolaamista 😀 Ja kyllähän noistakin heti löytyi se oma lemppari! Myös koru- & kello-osastolla oli aivan upeita luomuksia, joita olis voinu ihailla kokonaisen päivän.  Kaikenkaikkiaan oon älyttömän tyytyväinen messuihin kuten myös omiin messuhankintoihin – kaikki toimi loistavasti enkä ois voinu kuvitellakkaan, että saisin näistä näin paljon irti 🙂 Harmi vaan, että en päässyt kuuntelemaan yhtään luentoa ja muotinäytöksetkin jäi kokonaan välistä! 

Kiitos kaikille ihanille ihmisille, lukijoille, tuttaville ja tuntemattomille mahtavasta viikonlopusta <3 Ens vuonna ehdottomasti uudestaan!

Mitä te tykkäsitte messuista? Teittekö hyviä löytöjä? Maistuiko superfoodit? 😀

Ja raskas messuviikonloppu oli hyvä päättää rauhalliseen sunnuntaikävelyyn Keskuspuistossa – kiitos vaan ihanalle Janinalle vinkistä! Mä vihdoin löysin sen palan Helsingistä, mitä oon Oulusta kaivannut. Nimittäin luonnon ja rauhan.

Rakkaudella, Aino 

16 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Oli ihana tavata ja tutustua. Messut oli kyllä NIIN parhaat ikinä.

 2. Tiia kirjoitti:

  Nyt muiden messu postauksia lukiessa jäi oikein harmittamaan kun en itse saanut aikaiseksi ostaneeksi messuilta oikeastaan mitään! 😀

 3. Pihla kirjoitti:

  Voi vitsi miten kivat noi messut näyttää olleen! Harmi ettei ehtinyt lähteä Helsinkiin täks viikonlopuksi, jos olis, niin oisin kyllä ehdottomasti halunnu kans tonne. Just sellasia aiheita mitkä kaikki kiinnostaa muakin 🙂 ihana silti lukea täältä ja muista blogeista mitä kaikkea siellä on ollut, ens vuonna sit itekin suunta vaan sinne! 😀

  • Aino kirjoitti:

   Joo ens vuonna tuut ehdottomasti paikalle! Siellä oli kyllä jokaiselle jotakin tarjottavaa ja mäkin löysin paljon huippuja joululahjaideoita 😀 Voisin tehdä vaikka sellasen nettishoppailupostauksen teille, jotka ette messuille päässeet… oisko ideaa? 😉

 4. Stefanie Hagelstam kirjoitti:

  Olet Aino ihana! Nähdään toivottavasti pian.

  x Steffi

  • Aino kirjoitti:

   O-ooouuuuu! Tää on just tätä bloggaamisen parhaita puolia – aina oppii jotain uutta.

   Kiitos Elima linkkauksesta, tieto tuli kyllä tarpeeseen 🙂 Itseasiassa eilen kävikin mielessä, että mun pitää ottaa selvää tuotteen alkuperästä.

   • Elina kirjoitti:

    Oho, piti kirjoittaa Elina tohon nimikenttään. Näin sut muuten messuilla, vaikutat niin kivalta 🙂 Ja hyvin otit ton linkin myös vastaan! Mua vaan harmittaa, että tota kasvia käytetään. Lajien sukupuuttoon kuolemisella on kuitenkin loppupeleissä isoja seurauksia. Lajit ovat riippuvaisia toisistaan , monimuotoisuus vähenee, luonto yksipuolistuu, kasvit vähenee -> fotosyntetisoivat lajit vähenee -> lisää C02 ilmakehään -> ilmasto lämpenee, taudit leviää… Puuh! Lista on loputon.

    Sulla nyt kuitenkin on jo ne tuotteet – sama kai ne on käyttää loppuun kuin heittää roskikseen. Mutta jatkossa kannattaa varmaan suosia ympäristöystävällisempiä kosmetiikkatuotteita!

    Kauneusmessujen huono puoli oli muuten se, että naiset meikkas ihan liikaa. Aina noissa kosmetologit kohtaa -paikoissa näyttäs olevan ihan tosi paljon meikkimuikkeleita! En itse siis ole kosmetologia vaan liikuntabiologi:) Suosittelen sua hakemaan Jyväskylään, terkalle tai liikunnalle, sen parempaa paikkaa maailmassa saa hakea:)

    • Aino kirjoitti:

     Hehhe, sattuuhan sitä! Oisit hei tullu vaan moikkaamaan, ois ollu kiva 🙂
     Tietysti kaikki tieto on aina tervetullutta ja tottakai mäkin haluan kuluttajana ajatella luontoa ja muitakin eettisiä asioita hankintoja tehdessäni. Näin sitä blogin kautta viisastuu itsekkin ja sehän on ihan mahtavaa!

     Tuota meikkihössötystä en onneksi itse niin huomannut, kun sen kauneuspuolen skippasin aikalailla täysin 🙂 Loppupeleissä oli niin vähän aikaa tutustua tarjontaan, että kävin läpi ne itseäni eniten kiinnostavat.

     Jyväskylään terveyskasvatustahan mä haluaisin lukemaan – kiva kuulla positiivista palautetta siitä 🙂 Viime keväänä ja kesänä kun sain vaan lähinnä tosi masentavia kommentteja Jyväskylästä sekä jyväskyläläisistä..

 5. Jonna kirjoitti:

  Voi Allu <3 kiva nähdä teidät ihanat bloggaajat samoissa kuvissa ja vielä juontajakin oli yllätyksekseni tuttu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.