Hae
Aino Mäkelä

Aikamoista herkkua!

Noniin ja pitihän mun päästä kirjottelemaan vielä toisen kerran tälle päivää 🙂 Oon niin intopiukeena, etten vaan malta olla hiljaa! Ja se on hyvä se, ainaki jos multa kysytään. Onneksi teiltä on myös tullu ihan loistavia toiveita postauksien suhteen ja muun muassa viime yönäkin luonnostelin niitä päässäni valmiiksi, kun uni ei meinannu millään tulla..

Nyt haalusin tulla hehkuttaan teille Foodin Akatemian tulevien kurssien menuja, joita oon viimeaikoina hionut rakkaudella ja kysellyt myös teidän mielipiteitä siihen millaisia kursseja tahtoisitte! Ideoita ja toiveita saa tietysti aina laittaa tulemaan, joko kommentilla tai sähköpostina – otan niitä ilolla vastaan 🙂Gluteeniton leivonta
GLUTEENITON LEIVONTA
keskiviikko 29.7  / sunnuntai 9.8 / keskiviikko 26.8

– Kaksi makeaa raakakakkua ja makea raakapiiras (gluteeniton, maidoton, vegaani)
– Kaksi suolaista raakapiirasta (gluteeniton, maidoton, vegaani)
– Sämpylöitä ((gluteeniton, maidoton, vegaani + hiivaton)
– Erilaisia lisukkeita piirakoiden ja sämpylöiden

HYVÄN OLON HERKUT
keskiviikko 5.8 / tiistai 18.8 / maanantai 31.8

Kaikki reseptit ovat raakoja, maidottomia, gluteenittomia ja myös vegaaneille sopivia.
– Raakabounty ja -snickers, täyte-raakasuklaa, porkkanakakku-cakepopsit, raakajäätelö ja silkkisen suussasulava mousse

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Foodin Akatemia ja aino@foodin.fi.

Kookosmanna, mannamania
Viime viikon Hyvän olon herkut ja Raakajäätelökurssi oli aivan ihania! Niistä voi käydä lukemassa lisää myös Tiinan ja Lauran blogeista 🙂 Kaikista tulevista kursseista voi kysellä aina myös sähköpostitse ja kannattaa myös seurata aktiivisesti Foodinin Instagramia ja Facebookkia joihin päivittelen aktiivisesti ajankohtaisia juttuja kursseihin liittyen! Mm. pientä esimakua reseptiikasta 😉

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

3 kommenttia

  1. Englanti hallussa kirjoitti:

    Sneak-a-peak :DDDDD

  2. Hanna kirjoitti:

    Heippa!

    Onkos tulevia kurssi-iltoja vielä suunnitteilla… ? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.