Hae
Aino Mäkelä

Mietteitä menneestä ja toiveita tulevaan

SupercoolitGreenStreet-tiimiAino salillaAino ja SiiriFitFashion bloggaritAino ja Senja
Vuosi 2014 alkaa lähestyä loppuaan ja vietin juuri hetken miettiessäni kaikkia juttuja, joita se on pitänyt sisällään. Kulunut vuosi on ollut erittäin, erittäin hedelmällinen ja mulla on vahva kutina siitä, että tää kaikki on vasta alkua! Ainakin jos se on musta kiinni ja niinhän se itseasiassa onkin 😉

 • Vuosi oli täynnä mitä ihanampia hetkiä. Yksi parhaista päivistä oli ehdottomasti 1. marraskuuta! Miksi? Katso video TÄSTÄ. 
 • Valmistuin personal traineriksi, kuntosaliohjaajaksi ja ryhmäliikuntaohjaajaksi
 • Aloitin työt PURilla ja harjaannuin kouluttamaan ihmisiä terveellisten herkkujen pariin
 • Tajusin vihdoin mitä haluan opiskella ja otinkin heti kiinni härkää sarvista.
 • Sain ympärilleni ihania ihmisiä ja yhden ihan erityisen ihanan ystäväporukan, jonka kanssa laitettiin hynttyyt yhteen ja kirjotettiin kirja!
 • Muutin kolme kertaa, hahha.
 • Kävin seikkailemassa yksin Portugalissa.
 • Opin sanomaan ”EI”.
 • Avasin tän oman sivuston, josta oon ihan superinnoissani!

Näiden lisäksi oon tietysti kasvanut ihmisenä ihan hurjasti. Siitä on kiittäminen kaikkia vuoden aikana kohtaamiani ihmisiä, uusia tuttavia joista joistain on tullut mulle tärkeitä ystäviä. Vuoden aikana mukana on ollut myös epäonnisia juttuja ja itkujakin on itketty – se kaikki on opettanut mut tunnistamaan ne oikeat ystävät, ne joiden vuoksi tekisin kaiken sen saman ja enemmänkin.

Nöyryys. Sen haluan säilyttää itsessäni ja se on myös piirre, jota arvostan muissa. Omista saavutuksistaan saa olla (ja pitääkin!) olla ylpeä, mutta ylpistyminen itsessään ei oo ihailtava piirre kenessäkään ja loppuviimein varmasti karkottaa kaiken hienon mennessään.

Vuoden aikana oon myös rohkaistunut tosi paljon ja tietyllä tapaa oppinut elämään hetkessä. En enää odota oikeaa aikaa toimia vaan toimin just silloin, kun hyvältä tuntuu! Sillä hetkellä, kun fiilis on hyvä niin suosittelen laittamaan hösseliksi sillä kukaan ei tuu koskaan tekemään sitä sun puolesta eikä kukaan muu voi tehdä sua onnelliseksi kuin sinä itse.

Eikä mikään ajatus oo koskaan liian mitätön toteutettavaksi, sillä suuret asiat puhkeaa kukkaan yksinkertaisista siemenistä. 

Aino ja KaisaKesäjuhlat 2014Kesä 2014
Aino ja MonnaAino joogaa
Entä se tuleva vuosi sitten, mitä mä siltä toivon? 
Paljon lämpöä ja rakkautta. Mitään kovin konkreettisia tavotteita en aio itselleni luoda sillä aion elää hetkessä, nauttia päivistä ja tarttua niihin tilaisuuksiin jotka ilmestyy mun eteeni.

Mulla on kuitenkin joitain juttuja, joihin haluan kiinnittää erityisesti huomiota jatkossa sillä kuluneen, tapahtumarikkaan, vuoden aikana oon tajunnut kuinka onnellinen saan olla kaikesta tapahtuneesta ja niistä ihanista ihmisistä joiden kanssa saan tän kaiken jakaa. Sen vuoksi..

 • Haluan olla jatkossa enemmän läsnä hetkessä, tilanteissa ja ystävieni elämässä
 • Aion priorisoida jatkossa ajankäyttöäni paremmin. Työt ei tästä maailmasta lopu tekemällä!
 • Yritän oppia liiasta kiltteydestä eroon
 • En pidä läheisiäni itsestäänselvyytenä, vaan haluan jatkossa osoittaa enemmän arvostustani ja rakkauttani
 • Annan myös enemmän aikaa itselleni enkä täytä kalenteriani kaikenmoisilla kissanristiäisillä
 • Oon itselleni armollisempi enkä vaadi liikoja, johan se on todettu etten oo mikään supermies vaikka kuin tahtoisinkin.

Millaisia ajatuksia teillä on tulevalle vuodelle? Aiotteko tehdä jotain lupauksia?

Kiitos kaikille teille kuluneesta vuodesta – ootte tehny siitä ihan mahtavan! Kaikki se positiivinen energia, tuki, kannustus, yhdessä jaetut ilot ja surut on voimaannuttanu mua ihan uskomattomasti ja elämä tuntuu päivä päivältä entistä paremmalta.

Ja just silleenhän sen pitää mennäkkin, eiks vaan?

<3 Aino

5 kommenttia

 1. Tea kirjoitti:

  Ihania tavotteita uudelle vuodelle! <3 Mä haluan nauttia enemmän elämästä, heittäytyä spontaanisti mukaan juttuihin, hullutella enemmän, tehdä enemmän makumatkoja eri ravintoloihin, levätä enemmän, treenata fiksummin, olla enemmän läsnä läheisilleni, rentouttaa syömiseni ja onnistua silti painonhallinnassa 🙂

 2. siiri kirjoitti:

  <3 ei mulla muuta !

 3. Essi kirjoitti:

  Tuun niin hyvälle mielelle, kun saa lukea toisten ajatuksia, koosteita kuluneesta vuodesta ja tavoitteita tulevalle. 🙂 Tulee innostunut fiilis, kun mustakin tuntuu, että tuleva vuosi tulee olemaan super!
  Oon tehnyt myös koostetta vuodesta ja onkin ollu jännä tajuta miten paljon kaikkea onkaan tapahtunut, vaikka välillä tuntuu että junnaa vaan paikallaan. Mutta todellisuudessa onkin kaikkea muuta kun sitä 😀

  Kiitos Aino ihanista ajatuksista taas <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.