Hae
Aino Mäkelä

Kevään hehku silmissä

Vuoden alusta alkaen tein tietosen päätöksen, että haluan oppia olemaan naisellisempi. Kirjoitin niihin aikoihin myös oman postauksen naisellisuudesta ja siitä, miten mä oon sen aikoinaan kokenut. Ja siitä, miten koen sen nyt 🙂 Musta onkin ihanaa kun oon oppinut olemaan onnellinen ja iloinen itsestäni enkä enää ahdistu siitä, että pitäis täyttää jotkut mahdottomat kriteerit.

Kevät hehkuu silmissäNaisellisuus ei synny pelkästään ulkoisesta olemuksesta, vaan ainakin omalla kohdalla se puhkeaa kukkaan pintaa syvemmällä. Käytän vaatteita, joissa mulla on kiva olla ja jotka musta näyttää kivalta – useina päivinä se tarkoittaa edelleen juoksutrikoita, mutta välillä myös farkkuja tai jopa hameita.

En välttämättä meikkaa joka päivä, mutta joskus tekee mieli oikein kunnolla panostaa itseensä ja laittautua oikein koreaksi! Se on hauskaa ja nautin siitä tosi paljon – etenkin siitä ajasta, jonka vietän ihan rauhassa ihan vaan itteni kanssa 🙂

Zuii luomumeikki Zuii luomumeikkiJuttelin näistä jutuista alkukeväästä Zuii:n ihanan Tiian kanssa, jolta sainkin paljon ideoita ja inspiraatiota mun meikkileikkeihin! Mä rakastan värejä ja Tiia tuntuu aina tietävän, mikä sopii just mulle parhaiten. Ja tälläkin kertaa valinnat meni ihan täysin nappiin 🙂

Oon keskittynyt nyt korostamaan mun meripihkan sävyisiä silmiä kahdella erilaisella sinisen sävyllä leikitellen (Blue Marine & Blue Suede), joiden yhdistelmä saa mun silmät säihkymään! Zuiin luomumeikeissä on ihan mielettömän hyvät väripigmentit ja ne onkin todiste siitä, että itseään on mahdollista hemmotella laadukkailla luomutuotteilla.

Oon myös aivan myyty Zuiin vahamaiseen peitekynään, jonka vaalein sävy on oikea monitoimituote: se luo kestävän pohjan silmämeikille ja saa värit loistamaan paremmin, peittää tummat silmänaluset sekä toimii valokynän tavoin kasvojen korostamisessa. Sillä saankin mun amorinkaaren täydellisesti esiin, mikä tekee jo ison muutoksen yleisilmeeseen!
Kevät hehkuu silmissäKevät hehkuu silmissäZuii luomumeikkiKaveriksi säihkyvät silmät saa neutraalimman huulimeikin. Arkipäivisin taas saatan tehdä toisinpäin eli jättää silmät meikittömiksi ja laittaa huuliin kunnolla voluumia 😉 Ja kesäisin ja matkoilla käytänkin yleensä vaan huulipunaa + aurinkopuuteria tuomaan hieman kasvoille eloa.
Kure Bazaar, kevät 2016 Kure Bazaar, kevät 2016Ja tietty kynnet on päivitetty kans kevätkuosiin! Kure Bazaarin uusista kevätsävyistä heleä turkoosi ja täyteläisen kinuskinen onkin mun lemppareita, joten tänä keväänä mua selkeästi vetää puoleensa tälläiset hillityt, hiukan merihenkiset ja maanläheiset sävyt.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.