Hae
Aino Mäkelä

Ruka-getaway

IMG_0006  Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getawayRuka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getaway Ruka getawayOon viettänyt pidennettyä viikonloppua Rukalla rentoutuen. Siinä missä ennen tulin tänne aina joko laskemaan aamusta iltaan tai vaihtoehtoisesti juhlimaan kavereiden kanssa, on tää reissu ollu omalla tavallaan tosi erilainen. Just äskön fiilisteltiin meidän perheen pienimpien kanssa, josko voitais vaan pysäyttää aika just tähän ja nyt niin meidän ei tarvis koskaan lähteä kotiin. Just nyt nimittäin tuntuu siltä etten olis yhtään mielummin missään muualla.

Sporttailua, kokkailua, herkuttelua, hengailua, viiniä ja skumppaa, Elastisen keikka, lautapelejä, ystäviä ja perhe ympärillä, pitsaa kolmen vuoden tauon jälkeen, rentoutumista ja ihan vaan olemista. Voisko sitä ees enemmän toivoa? Ainakaan nyt just en keksi mitään muuta. Olo on onnellinen ja rakastettu.

Nyt pitäis jaksaa pakata kamat kasaan ja suunnata takas Ouluun mummolan kautta, josta huomenna matka jatkuu takas kotiin. Sitte pitäiskin vihdoin alottaa pakkaus ja muutto-operaatio kohti Jyväskylää.. Jaiks! No, tän viikonlopun jälkeen se ainakin tuntuu vähän helpommalta ajatukselta entä vielä viikko sitten.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

4 kommenttia

 1. Ella kirjoitti:

  Hei, löysin blogiisi kun etsin tietoa maidottomasta/gluteiinittomasta dieetistä. Yritän (epätoivoisesti) pudottaa kiloja (noin 15) ja etsiä siihen tarkoitukseen oikeaa ruokavaliota. Onko ko. maidottomasta/gluteiinittomasta dieetistä hyötyä painonpudotusmielessä?

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Heippa, painonpudotus riippuu aina aika monesta tekijästä yhdessä, mutta jos näin yleistetään niin kyllä maidottomasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta on monessakin tutkimuksessa todettu olevan hyötyä 🙂 Myös monet valmennukset suosittelevat gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota!

 2. Sann4 kirjoitti:

  Todella hienoja kuvia ja todella söpöjä koiria 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.