Hae
Aino Mäkelä

Itse inspiraattori

Moi!

Ja ihanaa uutta viikkoa. Mulla on nyt vähän kurja tilanne siinä mielessä, että mun kaikki kivat luonnoksissa lymyilevät postaukset joutuu nyt odottamaan toteutustaan sillä niitä varten otetut kuvat on jumissa mun rikkinäisen tietokoneen kovalevyllä (joka on parhaillaan matkalla vakuutuksen määräämään huoltoon – eli hyvällä lykyllä saan ne kuvat käsiini jo ens viikolla, jee!).

Siinä missä samalla mua harmittaa niin toisaalta tää on kivaa, sillä oon inspiroitunut kirjoittelemaan ihan erilaisia juttuja mitä en välttämättä ois muuten kirjoitellut. Ja koska mulla oli tänään tosi kiva päivä, niin halusin jakaa teille nyt vähän enemmän juttua musta itsestäni – kuka mä oikeen oon, mitä mä teen, mikä mua inspiroi ja mikä taas harmittaa – sillä siellä ruudun takana on varmasti tyyppejä, jotka on eksyny mun juttujen pariin vasta nyt kun blogi siirtyi takaisin FitFashionille.

inspiraattori-5

Minä pähkinänkuoressa: Aino, ikää 25 vuotta. Oon syntynyt ja kasvanut Jäälissä, ihan Oulun kyljessä missä vietinkin nuoruuteni. Parhaillaan majailen Jyväskylässä, minnne muutin viime maaliskuun lopulla – sitä ennen kerkesin asua Helsingissä noin kolmen vuoden ajan.

Mulla on maailman paras perhe: isoveli, isosisko ja pikkuveli sekä ihan parhaat vanhemmat. Myös sisarusten paremmat puoliskot ja lapset on ihan huikeita tyyppejä! Perheen suhteen mä oonkin ihan super onnekas, vaikken sitä aina ookkaan itse tajunnut ja osannut arvostaa.

Mitä mulle kuuluu just nyt? Itseasiassa paras maanantai hetkeen – töissä oli kivaa, eikä viikonloppu painanu oikeestaan yhtään harteilla sillä sain viikonloppuna vihdoin kuitattua kertyneet univelat. Nyt puuhastelen tässä koneella suihkun raikkaana hikisen treenin jälkeen ja suunnittelin, että seuraavaksi menisin loppuillaksi riipputuoliin lukemaan koska ulkona sataa (taas) vettä. Ja sit tietty vois tehdä vielä jotain superhyvää ruokaa 🙂

inspiraattori-3

Millainen mun blogi on? Rento, huoleton, hieman kouluttava, inspiroiva ja mun mukana elävä. Rakastan ruokaa, joten kirjoitan siitä ja ravitsemus on yks mun suurimmista mielenkiinnonkohteista, joten se on kans tietty yks kantavista teemoista. Jälkimmäisen suhteen oon tosin ollu nyt hetken ”kesälomalla”, mutta mä uskon että pian innostun taas kirjottelemaan enemmän siitäkin mitä kannattaa suuhunsa pistää ja miksi.

Haluan pitää blogin kevyenä ja sellaisena, että voin kirjoitella tänne milloin mitäkin. Hyvin menneestä treenistä tai vaikka esitellä mun kodin, sillä sitäkin on pyydetty. En halua rajata mitään aihealuetta pois, joten voitte esittää mulle mitä erikoisempia postaustoiveita niin halutessanne!

inspiraattori-4

Mitä inspiraattori tekee? Sain reilu vuosi sitten työnimikkeen ”inspiraattori” ja oon ottanut sen mielihyvin omakseni. Se kuvaa hyvin sitä mitä teen päivätyökseni Foodinilla ja siihen yhdistyy hyvin myös mun omat hommat: haluan inspiroida ihmisiä voimaan paremmin, pitämään itsestään hyvää huolta ja arvostamaan itseään just sellaisena kuin on.

Oikeastaan kaikki mitä mä teen pyrkii yhteen ja samaan – inspiraation luomiseen – oli sitten kyse blogista, instagramista, snapchätistä tai päivittäisistä lounastauon keskusteluista. Myös niiden heikompien hetkien näyttämisellä on tarkoituksensa, nimittäin näyttää että kaikesta pääsee yli niin halutessaan.

inspiraattori-1

Vapaa-ajan viihdykkeet? Vapaa-aika.. siis mikä se on? Hahah, ei vaineen! Välillä musta kyllä tuntuu, että oon aina tekemässä jotain töitä sillä mulla on yleensä vähintään viisi rautaa tulessa. Nykyään arki rullaa kuitenkin aika järjestelmällisesti ja jokaiselle jutulle on oma aikansa – myös sille kuuluisalle vapaa-ajalle.

Silloin kun en tee töitä, mä mieluiten treenaan, oon ystävien kanssa, vietän aikaa mielenkiintoisten ihmisten kanssa, hengailen luonnossa, luen kirjoja tai päästän bile-Ainon valloilleen. Jälkimmäinen on nykyään aika pirun hauskaa seuraa, mutta valitettavasti suostuu näyttäytymään vain noin kerran kuussa.

Ja aina kun mahdollista, niin mä reissaan. Aina!

inspiraattori-6

Piirre, joka minua kiehtoo ihmisissä. Intohimo ja aitous. Oikeastaan aidot ihmiset ei pysty hillitsemään intohimoaan ja just sitä paloa mä rakastankin niiden ihmisten silmissä! Mua ei sinällään kiinnosta, että palaako liekki ihmisen sydämessä viherpiipertämiselle vai pienoismallien kokoamiselle kunhan siellä on se liekki. Se on musta tosi kiehtovaa.

inspiraattori-2

Kun kukaan ei näe.. Mä katson netistä kaikkea roskaviihdettä, kuten Ruotsin Paratiisihotellia. Hahahah, se on niin paras! Ja mä tiedän, etten oo yksin tän mun salaisuuteni kans.

Jos olisin eläin… Olisin varmaan kissa. Nokkela, voimakastahtoinen ja tempperamenttinen, mutta samalla erittäin mukavuudenhaluinen ja halutessaan tosi lempeä.

inspiraattori-5

Maailma olisi parempi paikka, jos.. Ihmiset olis lempeämpiä itselleen. Oikeasti mitä enemmän mä seuraan maailman menoa ja juttelen ihmisten kanssa, tuun huolustuneemmaksi siitä kuinka paljon ihmiset luo paineita itselleen. Jos oltais avoimempia, osattais käsitellä omia tunteita ja uskallettais olla just sellaisia mitä oikeasti ollaan niin jokaisella meistä ois varmasti vähän kevyempi olla tällä pallolla – sillä sieltähän se kaikki lähtee, yksilötasolta.

Hahhah, olipa tätä kiva kirjottaa – rupes ihan itteeki hymyilyttään! Ja hei jos joku juttu jäi mietityttämään, niin kysy. Nimittäin just sitä varten mulla on olemassa toi kommenttiboksi tuossa. Voitte kertoo sinne myös vaikka teidän kuulumisia näin maanantain kunniaksi, sillä niitäkin ois kiva kuulla 🙂 Siis ihan mitä vaan!

Tän postauksen kuvat on muuten kaikki mun instagramista @makelaino tän vuoden ajalta, hah! Aika kiva verestellä muistoja näin 🙂 Huomenna sitten saatte vähän fiksumpaa juttua, sillä luvassa ois taas vaihteeksi juoksujuttuja – jee!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

 

2 kommenttia

  1. Katarina Kirvesmäki kirjoitti:

    Bile-Ainoa mun ikävä onnn. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.