Hae
Aino Mäkelä

Darrapannari

Heippa!

Se ois taas maanantai, uus viikko ja uudet kujeet. Viikonloppuna mä vaan rentoilin ja juhlin ja sekös tekikin hyvää! Ainut vaan, että mun ois ehkä kannattanut juoda sitä lonkeroa oluen sijasta lauantaina sillä sain eilen seuraksi aika ikävän vatsakrampin, joka vei puolet mun yöunista.. Noh, osaanpa ens kerralla olla sitten fiksumpi 😉 Oli meinaan niin tuskanen se kipu, että kyllä sitä ainakin hetken muistaa että se hiiva ei vaan oo hyväksi mun kropalle.

Mulla on yleensä krapulassa tosi luova olotila ja eilen hyödynsin sitä kehittelemällä superherkullisen pannarireseptin! Ristin sen darrapannariksi, mutta mun puolesta se vois olla kyllä vaikka fitnesspannarikin 😉 Älyttömän terveellistä se kyllä oli, mutta yhtään sille se ei maistunut.

Darrapannari syntyi siis kun sekoitin purkin maitorahkaa, 2dl kaurajauhoja, 2 kananmunaa, 3 valkuaista, desin kookosmaitoa, muussatun banaanin ja teelusikallisen leivinjauhetta keskenään, kaadoin seoksen uunipellille ja paistoin 200asteisessa uunissa 25minuuttia. Päällä jo aiemmin esittelemääni banaani+kaakaolevitettä, namnam. Olin taivaassa.

Sweat is just fat crying ;)

Sweat is just fat crying 😉

Treeniviikko starttas tänään hikisellä salitreenillä. Oikeesti oisin halunnu aamulla juoksemaan, mutta tuskaisen yön jälkeen mä en vaan saanu itseäni aamulla ylös sängystä. Noh, eipä nuo lenkkipolut tuolta mihinkään onneksi katoa. Vedin salilla sitten kunnon hiitit loppuverryttelyksi ja voi vitsi miten se saikin hien valumaan 😀 On se vaan niin pirun tehokasta!

Viime perjantain kehonkoostumusmittauksen jälkeen nyt on taas uudet jutut vireillä treenihommissa ja kunhan pääsykoerupeama on ens viikolla ohi niin aloitan treenailemaan uudella treeniohjelmalla. Suurempi muutos tosin kyllä tulee varmasti tapahtumaan keittiön puolella sillä haluaisin kovasti noita kasvatettuja lihaksia vähän esille nyt kesän kunniaksi 😉 Vaikka tälläinen hyvänmielen sunnuntaitreenailija oonkin niin aina on hyvä olla tavotteita – motivaatio on paljon korkeammalla, kun on jotain mitä varten tekee töitä.

11 kommenttia

 1. soofia kirjoitti:

  Nyt kipin kapin kauppaan ja darrapannaria testaamaan ;D muuten nuo ainekset olisi automaattisesti kaapissa mutta nyt ylppäritarjoilut vei kaiken tilan niin ei rahkaa ole kaapissa 🙁

  • Aino kirjoitti:

   Nonniin, toivottavasti maistu!

   Ja toivottavasti oli kivat juhlat viikonloppuna, onnea lakista:)!

 2. Tiina kirjoitti:

  Oho vois testata joskus itekki jotain terveellistä juhlinnan jälkeen! 😀 Tiiätkö yhtään on krapulassa treenaaminen vaarallista?:O Jostaki kuullu jotai semmosta.

  http://finnishfit.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Kannattaa! Oon huomannu, että ruoka ja lepo on ainoat oikeat lääkkeet darraan – terveellinen ruoka erityisesti:P

   Oon sitä mieltä, että krapulassa kroppa on myrkytystilassa ja treenaaminen silloin on tosi tyhmää sillä se ei todellakaan edistä toipumista vaan pahimmillaan tekee tosi huonoa ja on älytön rasite esim sydämelle.

 3. jaana kirjoitti:

  Kuinka monta annosta pannarista tulee? Tai siis monellekko hengelle tuo on tarkoitettu? 🙂

 4. Suvi kirjoitti:

  No nam, taitaapa nuo ainekset löytyä kaapista iteltäkin, jos vaikka tänään pistäis darrapannarin testiin 😛

  • Aino kirjoitti:

   Nuo ainekset kyllä on niin perushuttua, että löytyy varmasti lähes aina kaapista..ehkä se on osa tän nerokkuutta ;D hahh!

 5. Veera kirjoitti:

  Ihana resepti 🙂 sovelsin tätä vähän ja lisäsin taikinan sekaan raparperia, hyvää tuli! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.