Hae
Aino Mäkelä

Viisasten voimajuoma

Oon ollu viimeaikoina välilä vähän levoton – ajatukset harhailee ja keskittymiskyky on ollu lähellä nollaa. Tekemistä on ollu liikaa, koska mitään kivaa ei oo malttanut jättää tekemättä. Koulussa on kivaa, töissä on kivaa ja urheilusta saa niin paljon energiaa ja hyvää mieltä, että siitä ei halua tinkiä! Tunnistaako kukaan muu samoja piirteitä itsessään? 😀

Viime keväänähän mä pohdin näitä samoja juttuja, kun en millään malttanut antaa aikaa rentoutumiseen – onneksi nykyään osaa lukea itseään niin hyvin, että tajuaa millon liikutaan heikoilla jäillä 😉 Loppuviikosta on annettava aikaa itselle ja levätä – stressi on mun pahin vihollinen enkä halua ajaa itseäni siihen pisteeseen.

Herkutellen stressi pois <3

Herkutellen stressi pois <3

Tänään surautinkin sitten oikein superpirtelön treenin jälkeen! Kuten otsikostakin voi päätellä tän superpirtelön ideana oli superfoodit ja proteiini 😉 Vaikka maca ja brahmi onkin aika voimakkaan makuisia peittyi niiden maku makean banaanin alle loistavasti. Superrrrrrhyvää!

TARVITSET
*2mitallista suklaaproteiinijauhetta ja banaanin palauttamaan treenistä
*ruokalusikallisen pellavansiemenrouhetta edistämään vatsan hyvinvointia
*teelusikallisen macajauhetta lievittämään stressiä
*teelusikallisen kookosöljyä antamaan energiaa lihasten kasvattamiseen
*teelusikallisen brahmi-yrttijauhetta parantamaan kognitiivisia kykyjä
===> laita kaikki ainekset blenderiin, lisää haluamasi määrä vettä saadaksesi haluamasi koostumuksen ja surauta sekaisin!

Ihanat treenimuijat Monna ja Steffi <3

Joo ja tosiaan kaikkea kivaa hommaa on ollu alkuviikko täynnä! Erityisen kivaa oli eilen, kun meillä oli I Love Me -messujen infotilaisuus. Oli huippua nähdä kasvotusten upeita tyttöjä ja naisia enkä millään malttais odottaa messuviikonloppua! Erityisen kivaa oli tietty tavata Monna ja Steffi – molempien blogeja, kun on tullut seurattua lähes niiden alkuajoista asti 🙂

I Love Me -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa lokakuun alussa. Lähempänä messuja lupaan, että teistä muutamalla onnettaren suosikilla on mahdollisuus voittaa lippuja messuille 😀 Kuinka moni teistä on tulossa I Love Me -messuille? Toivottavasti moni, sillä messut tulee olemaan todella upea kokonaisuus kaikkine osa-alueineen!

PSSSST! Käykäähän tutustumassa kaikkiin ihaniin messubloggaajiin TÄÄÄÄÄLLÄ 🙂 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.