Hae
Aino Mäkelä

OnePlus One

Täällä sitä istutaan Berliinin lentokentällä onnistuneen loman jäljiltä! Aurinkoa piisas ja lämpötilat huiteli kolmenkympin tienoilla eli ilmoissa ei todellakaan ollut valittamista. Eikä kyllä muutenkaan: kaupunki oli ihana ja ihastutti kyllä rennolla kulttuurillaan sekä erityisesti hyvin tiedostavalla ruokakulttuurillaan, jonka vuoksi voisin jopa harkita muuttavani Berliiniin.

Tosin taidan sen sijaan alkaa näkemään omalta osaltani enemmän efforttia muuttamaan Suomen ruokakulttuuria samaan suuntaan – nyt kun oon omin silmin todistanut et sellanen on mahollista!

OnePlus One
Kaupungista inspiroituneena mun kirjoitusfiiliksetkin on taas enemmän kun kohdillaan. Ensimmäisenä haluan esitellä teille mun pienen apurin, jonka avulla pystyin viettämään rutkasti aikaa ilman tietokonetta putoamatta silti täysin pimentoon kaikista työhommistani. Nimittäin mun uuden kiinalaisen ihmeen: OnePlus Onen!

Viime huhtikuussa onnistuin tiputtamaan mun silloisen hyvin rakkaan iPhonen lattialle ja samalla halkaisemaan sen näytön hyvin onnistuneesti.. Hyvin pian sen jälkeen iskin silmäni erittäin näppärältä vaikuttavaan uuteen tulokkaaseen, jonka mun tuttava oli juuri hankkinut itselleen. Tyylikäs ulkonäkö, terävä näyttö ja kirkkaat värit sekä kamera vailla vertaa ihastutti mut heti ensi silmäyksellä! Vau, vau ja vielä kerran vau.

Palattuani Malesiasta hommasinkin käsiini kyseisen kaunokaisen, jota tällähetkellä tietääkseni myy Suomessa vain Tablemarket puhelimen myynnin aiemmin ollessa rajattua ainoastaan ”kutsutuille”. Ja vaikka alku olikin vähän takkuinen iPhoneen tottuneelle alkoi meidän yhteinen arki pikkuhiljaa rullata moitteetta ja nyt voinkin lämpimästi suositella kyseistä puhelinta kaikille! Iso 64GBn muisti, tarkka kamera, nopea suorituskyky sekä helppo hallinta on vailla vertaansa. OnePlus Onea hehkutetaankin vastaavia älypuhelimia, kuten Samsungia ja iPhonea, paremmiksi hinnan ollessa lähes puolet pienemepi… Aika siistiä!

OnePlus One
Uuden puhelimen hankinnan ollessa ajankohtainen kannattaakin antaa mahdollisuus tälle tulokkaalle sillä tätä hankintaa on hankala katua! Ainut asia jonka puhelimessa voi mieltää huonoksi on mun mielestä myös yks sen parhaita puolia ja se on sen koko: mulla on ainakin puhelimen turha näpräys ja varsinkin liikenteessä (pyöräillessä) vaarallinen näpyttely loppunut aika tyystin.

Onko muilla kokemusta OnePlus Onesta? Mä rakastan sen täydellistä synkronointia Googlen kanssa ja kiitos sen mun työnteko sekä ajanhallinta onkin helpottunu ihan huomattavasti.. Seuraavaksi aion virittää itelle jonku aivan loistavan systeemin mun treenien seurannan tueksi! Palaan siihen heti jahka onnistun siinä 😉

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.