Hae
Aino Mäkelä

Koutsi koneella

Lifted, "Energiat kattoon, kroppa kuntoon" -verkkovalmennus Lifted, "Energiat kattoon, kroppa kuntoon" -verkkovalmennus
Olen kiireinen nainen ja jatkuvasti menossa. Töiden ja harrastusten sekä koulun sekoituttua kivasti keskenään en oikeastaan ihan hirveän mielelläni luovu siitä jäljelle jäävästä vapaa-ajasta, minkä vuoksi en myöskään halua sitoutua mihinkään ylimääräiseen.Parhaillaan pelkkä ajatuskin siitä, että mun pitäis kaiken nykyisen härdellin lisäksi olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan esimerkiksi valmennuksen vuoksi, saa lähinnä selkäkarvat nousemaan pystyyn.

Mutta onneksi on internet ja Liftedin pojat. Viime viikot olenkin saanut nauttia asiantuntevasta sekä mielenkiintoisesta, inspiroivasta valmennuksesta juuri silloin kun mulle itselleni se parhaiten sopii – ”Energiat kattoon, kroppa kuntoon” -verkkovalmennuksen muodossa.

Valmennus kattaa sisälleen kaikki hyvinvoinnin tärkeät osa-alueet: ravitsemuksen, liikunnan sekä stressinhallinnan. Voin uppoutua materiaaleihin ja luentojen pariin juuri silloin kun mulla on siihen parhaiten aikaa ja oon vastaanottavaisella tuulella – ei siis tarvi pelätä, että väsyneenä tärkeät jutut menis ohi vaan mikä parasta: jos huomio edes hetkeksi herpaantuu pystyt kelaamaan takaisin kohtaan, jossa vielä olit vielä kärryillä. Tai jos tuntuu, että jokin juttu jäi mietityttämään tai unohtui yön aikana niin materiaalien pariin voi palata aina uudelleen valmennuksen ajan.

Uudet moduulit ilmestyy aamuisin, mutta mä yleensä paneudun niihin vasta illalla. Nukkumaan mennessä mietinkin jo usein valmiiksi miten seuraavana päivänä voin hyödyntää poikien oppeja tai intoilla jo valmiiksi, kuinka siistin treenin saan seuraavana päivänä vetää! Ainakin mulle pieni prosessointi ennen käytännön toimia tekee hyvää, vaikka kokonaisuudessaan valmennus on hyvin maanläheinen ja helposti lähestyttävä minkä vuoksi se sopiikin ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta kaikille.

Treenit on kehonpainotreenejä, jotka jokaisen on vaivaton suorittaa omasta lähtötasostaan huolimatta ja mukana on aina eri variaatioita niin vaikeampaan kuin helpompaankin suuntaan minkä vuoksi myös minä rikkinäisellä jalallani pystyn täysin ongelmitta suoriutumaan kaikesta ja haastamaan itseäni aivan uusiin ulottuvuuksiin. Jos hikoilua ei lasketa ongelmaksi – siltä nimittäin ei voi välttyä! 

Hyvinvointi ei todellakaan ole mitään tähtitiedettä ja musta on ihanaa, että tää valmennus pyörii perusasioiden ympärillä korostaen oikeasti tärkeitä asioita. Turha hifistely on unohdettu ja kokonaisuus on tasapainoinen. Ennakkoon odotin eniten kehonpainotreenejä, sillä mulla on pitkään tehnyt mieli käydä poikien järkkäämissä treeneissä, mutta oon erittäin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka paljon materiaalia ja miten mielenkiintoisia luentoja valmennuksia valmennus pitää sisällään – päivittäin tärkeää asiaa, joka inspiroi ja motivoi tekemään fiksuja muutoksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Oon kiitollinen siitä, että sain mahdollisuuden lähteä valmennukseen mukaan ja itseä toistaakseni: erittäin positiivisesti yllättynyt sekä onnellinen siitä kuinka paljon vaivaa valmennuksen yhteen kasaamiseen on käytetty. Varmasti yksi fiksuimmista kokonaisuuksista mitä on tarjolla!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.