Hae
Aino Mäkelä

Intia, Kerala: Fort Kochi & Marari Beach

Marari Beach, KeralaYli 20h matkustamisen jälkeen ollaan saatu nyt viettää kaks ihanaa päivää Fort Kochilla, Keralan auringon alla ja fiilis on kieltämättä aika mairea. Paikallisten tituleeraama ”God’s own country” on todellakin nimensä veroinen – aurinko hellii lämmöllään, ihmiset ovat ystävällisiä, luonto on huikean kaunis ja ruoka älyttömän herkullista. Ei siis ihmekkään, että ollaan yhtä hymyä vaan 🙂

Fort Kochi, KeralaMatkan ensimmäisenä etappina otettiin Fort Kochi – pieni paikka, jossa olo tuntui heti kotoisalta. Meillä on käynyt hyvä tuuri pariinkin otteeseen. Ensinnäkin meidän housestayssä on toimiva ilmastointi eikä ollenkaan inhottavia pikkukavereita, kuten torakoita tai luteita. Toiseksi onnistuttiin jo ensimmäisenä päivänä törmäämään avuliaaseen paikalliseen, joka sattuu itsekin olemaan parhaillaan lomalla – saatiin siis uus kaveri sekä paikallinen opas samalla iskulla!

Jos joku joskus eksyy tänne Fort Kochille niin kannattaa vierailla Kashi Art Cafessa, jossa nautittiin tänään aamupalaa. Todella tyylikäs, viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila puhumattakaan herkullisesta ruoasta. Isoimmat pointsit saa varmasti paikalliset hedelmät, jotka tarjoillaan täydellisen kypsinä. Siis täydellisen mehukkaina ja uskomattoman herkullisina.

Tänään harrastettiin myös maakuntamatkailua, kun otettiin suunnaksi Marari Beach. Matkaa sinne on noin tunnin verran, mutta voi pojat – ranta on todellakin matkan arvoinen! Kookospuita vieri vieressä ja ihana valkoinen hiekka sekä turkoosina kuohuva meri. Kyyditys päiväksi maksoi yhteensä noin viiden euron verran eli ei paha ollenkaan – itseasiassa kaikki täällä on todella halpaa.

Huomenna mennäänkin sitten heti aamusta ayurvediseen kokovartalohierontaan. Ahhhh – en malta oottaa! Sen jälkeen jatketaan vielä seikkailua täällä Fort Kochin ympäristössä ennen seuraavaa määränpäätä: Varkalaa.

<3 Aino & Rosi

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.