Hae
Aino Mäkelä

Jokapäiväistä hemmottelua

Aamulla odottaessa mun höyryävän teemukin viilentymistä rupesin ajatuksissani silittelemään mun kasvoja. Havahduin siihen kuinka ihanan pehmeältä ja silkkiseltä iho tuntuukaan – ei yhtään siltä miltä normaalisti ilmojen viilentyessä. Jokaiselle on varmaan tuttu se tunne, kun talvea kohden iho alkaa kiristämään? Aikoinaan munkin iho kuivui ja imi itseensä purkki tolkulla rasvaa, mutta nykyään se tuntuu uskomattoman hyvältä päivästä toiseen 😀

Aivan liian usein arjen muuttuessa edes vähänkään hektisemmäksi unohtuu se kaikkein tärkein: itsestään huolta pitäminen. Aiemmin hemmottelin itseäni ruoalla (kuulostaa varmaan aika tutulta – varsinkin väsyneenä se on yleensä se kaikista helpoin haksahdus), mutta oon löytänyt siihen viimeaikoina paljon paremman keinon kosmetiikalla läträämisestä. Ja kuinka paljon parempi fiilis siitä tuleekaan! Mielikin kiittää, kun illalla rauhottuu hetkeksi keskittyen täysin itseensä ja samalla kuin huomaamatta itsetuntokin kohenee ihon hehkuen kauniina päivästä toiseen.

Miten sä hemmottelet itseäsi?

Tunnustan: aiemmin epänaisellisesta, ulkonäöstään välinpitämättömästä tytöstä on kuoriutunut aikamoinen girlygirl kadonneen itsetunnon löydyttyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPuhdistusrituaalit mulla on pysynyt samana ja edelleenkin suosin luonnonkosmetiikkaa 😀 Näin talvea vasten sain perusarsenaalin vahvikkeeksi Jurliquelta testiin kolme tuotetta – päivittäin käytettävän rakeettoman kuorintavoiteen, kosteusvoiteen ja kasvoöljyn – joita oonkin enemmän ja vähemmän ahkerasti kuluttanut kuluneen kuukauden aikana.

Niin, enemmän tai vähemmän, johtuen juurikin niistä kiireistä ja heti kun unohdin ne illalla hyllylle niin iho reagoi muuttuen nahkeammaksi. Näin sen vaan huomaa miten vuodenajat vaikuttaa ihonkin tarpeisiin :Kuorintavoide on hellävarainen ja sopii hyvin päivittäiseen käyttöön poistaen kuollutta solukkoa mikä tekee ihosta hengittävämmän ja vastaanottavamman, syväpuhdistaen ja kosteuttaen antaen iholle luonnollista hehkua. Vaikuttavina aineina muun muassa manteli, kaura, hunaja, kurkuma ja vihreä tee. Musta on ihanaa, että tätä voi käyttää joka päivä sillä en koskaan muista huolehtia kuorinnasta kerran viikkoon 😀

Kosteusvoide sisältää ainutlaatuisia Jurliquen biodynaamista ruusu-uutetta, ruusunmarjaöljyä ja ruusun tuoksua, jotka ravitsee, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa samalla kosteuttaen. Geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti, viilentää ja runsas antioksidanttipitoisuus auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta!  Vaikuttavina aineina muun muassa greipinsiemenuute, kurkumanjuuriuute ja silver ear mushroom-uute. Tän kuivumista ei onneksi tarvi odotella mikä on madaltanu paljon mun kynnystä rasvata mun ihoa sillä ei tarvi pelätä lakanoiden tahriintumista ja meikinkin voi levittää melkein heti voiteen levittämisen jälkeen.

Kokonaisuuden viimeistelee ihoa kosteuttava, pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jota levitän aina iltaisin kosteusvoiteen alle T-alueelle. Se myös estää kosteuden haihtumista iholta ja lisää sen elastisuutta minkä vuoksi se toimiikin loistavasti yhdessä kosteusvoiteen kanssa! Vaikuttavina aineina muun muassa sheavoi, jojobaöljy, ruusunmarjaöljy ja rohtosalkoruusu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJurliquen tuotteet on ihania, ansaittua luksusta pitkän päivän päätteeksi. Purkit on kauniita ja niin tuoksu kuin koostumuskin hemmottelee ylellisesti. EKOCERT-leimaahan tuotteilla ei valitettavasti ole , mutta raaka-aineista suurin osa on luomulaatuisia ja biodynaamisesti itsekasvatettuja eikä tuotteet onneksi sisällä mitään synteettisiä valmisteita kuten värejä, hajusteita tai parabeenejä. Kasvi- ja kukkauutteiden vuoksi säilöntäaineet on kuitenkin välttämättömät tuotteiden säilymisen kannalta 🙂 Kotimaassaan Australiassa Jurliquella on kuitenkin luomutuotteille jaettava NASAA-sertifikaatti.

Onko joku teistä kokeillut Jurliquen tuotteita? Mielipiteitä, kokemuksia? 🙂 Mä palaan näiden tiimoilta vielä myöhemmin – tietty kivan yllärin kanssa, hih!

<3 Aino

PS. Kasvovoidetta en valitettavasti löytäny Suomen Jurliquen sivuilta, mutta sitä on kyllä kaupoista saatavilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.