Hae
Aino Mäkelä

Melkeen täyden kympin tyttö

Jee, nyt voin huokasta helpotuksesta koulutehtävien osalta tälle syksylle! Aamulla sain viimeisteltyä ainoan jäljelle jääneen koulutehtävän ja palautettua sen hienosti viikkoa ennen deadlinea 😉 Tää kurssi oli kyllä vähän sellanen turha ja ylimääräinen, joten pakko myöntää että en liiemmin panostanut tehtävien tekemiseen…ehhh. Nooh tärkeintä on kuitenkin varmaan että menestyy niissä kursseissa jotka itseä kiinnostaa ja joihin panostaa? 😉 Kyllä hymyilytti kun sain liikuntafysiologian&biomekaniikan tentin takaisin, jonka maksimi pistemäärästä mulla uupui puolikas piste..! Aika älytöntä 🙂 Ei oo mitään siistimpää kuin olla hyvä jossain, jossa oikeasti haluaakin olla hyvä.

Oonkin ruennut jo vähän miettimään tulevaa syksyä ja mahdollisia jatko-opintoja. Jyväskyläänhän mä tietty haen, mutta mua on alkanut kiinnostamaan myös ulkomailla opiskelu.. Onko kukaan opiskellut liikunta-alaa ulkomailla? Osaatteko suositella jotain kouluja ja yliopistoja, joihin vois hakea? Google kyllä osaa auttaa myös, mutta tietty on aina kivempi kuulla muiden kokemuksia ja mielipiteitä! kymppi2 kymppi4Eilen tein salitreenin loppuun sitten vielä paljon toiminnallisia harjotteita kuten boksihyppyjä, yleisliikkeitä, seinäkävelyä ja kyykkyjä – crossfitistä inspiroituneena tietty 😉 Loistava korvike juoksumatolla juoksemiseen tai kuntopyörän polkemiseen, jos ne alkaa kyllästyttämään.

Tänään aamusalin sijasta meninkin SandBell -tunnille ja tajusin, että hitsivie – siinähän on hirveästi samoja elementtejä kuin crossfitissä! Erittäin turvallista toiminnallista treenaamista, jossa on paljon kokonaisvaltaisia liikkeitä. Tänäänkin meidän aamutreeniin kuului niin lihaskuntoa, nopeutta kuin tasapainoakin vaativia harjotteita – ihan mahtavan monipuolinen kokonaisuus siis 😀 Ihanaa vaihtelua! OLYMPUS DIGITAL CAMERASain muuten eilen paljon ajattelemisen aihetta, kun tytöt kysyi että mietinkö koskaan, että kiinnostuuko ihmiset musta mun itseni vai mun blogin takia 😀 Ensinnäkin mä en usko, että ihmiset muhun tutustuessaan tietää mun blogin olemassaolosta tai ylipäätään kaikesta tästä mun intohimosta terveellistä elämäntyyliä kohtaan. Vaikka aika nopeasti se kyllä tuleekin varmaan ilmi, hihhi. Mutta toisaalta ei musta oo yhtään häiritsevää vaikka niin tapahtuiskin, koska tällänenhän mä oon ihan normaalistikkin.. 😀 

Tänään illalla treffaankin ihania bloggaajakolleegoita <3 Niidenkin kohdalla oon huomannut, että se pirteys ja hyväntuulisuus mikä blogeja lukemalla välittyy on sitä aitoa heitä itseään. Kukapa sitä jaksaiskaan esittää tekopirteetä terveyspirkkoa päivästä toiseen jos todellisuudessa olisi kaukana siitä? 😉 Hehhe.

Mahtavaa keskiviikkoa!

<3 Aino

PS. Etenkin tänään oon kiitollinen niistä ihanista ihmisistä joihin oon bloggaamisen kautta päässyt tutustumaan, hihhi.

8 kommenttia

 1. Matsku kirjoitti:

  Mä oon tällä hetkellä Tukholmassa GIH:lla lukemassa liikuntaa. Ja kaikin puolin oon tyytyväinen!
  Onks joku tietty osa-alue tällä saralla, joka kiinnostaa vai ylipäänsä? Mein koulussa on ainakin opettajan opinnot, tränarprogrammet hälsopedagogik, specialidrott , sports management ja sitten tietty yksittäisiä kursseja!
  Kysele ihmeessä jos on mielessä jotain erityistä! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Oi kuulostaa kyllä huipulta! Mun ruotsi vaan ei oo kovin vahva, niin ei ehkä onnistuis siellä opiskelu:/

 2. Emiliak kirjoitti:

  Tästä sun blogista on kyllä tullut tosi nopeesti ihan mun lemppari. Sulla on nii mahtava positiivinen elämänasenne, että hymyilyttää täällä ruudun toisellaki puolella. Jatka samaan malliin! Vasta ite yritän käynnistellä omaa blogia, josko sitä iteki sais vähä reenihommia rustattua internetin syöveriin.

  • Aino kirjoitti:

   Oi kiitos Emilia! Ihana että tykkäät:) Ja bloggaaminen on kyllä mahtava tapa purkaa omaa innostusta, kummasti saa samalla myös lisää motivaatiota omiin treeneihin, hih!

 3. Laura kirjoitti:

  Jee, mahtavaa kuulla että jollakin on kouluhommat tältä vuodelta jo purkissa! Onnittelut tuosta komeasta viitosesta, huikea suoritus 🙂 Tällä suunnalla hommat jatkuvat vielä reilun viikon, mutta SITTEN koittaa lopultakin se kauan kaivattu joululoma!

  • Aino kirjoitti:

   Tsemppiä loppurutistukseen, kyllä sitä jaksaa kun on jotain kivaa mitä odottaa! 🙂 Ja kiitos <3

 4. Noora kirjoitti:

  Onnea koulumenestyksestä 🙂 Se on kyllä totta, että usein huomasin itsekin menestyväni niissä aineissä koulussa jotka oikeasti itseäni kiinnostivat. 🙂

  Oot huikee mimmi 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Noniin niihän se menee! Kyllä se aito motivaatio saa niitä hyvä tuloksia aikaan, hihhi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.