Hae
Aino Mäkelä

Testissä: Warpaint

Mun täytyy tunnustaa jotain. Muutettuani Jyväskylään on mulla unohtunu oil-pulling lähes kokonaan.. Rauhallisina aamuina se oli helppo tehdä kotona, kaikkien muiden aamutoimien lomassa, mutta nykyään kun mun aamut menee kaavaa treenit-suihku-työt ei mulla oo liiemmin aikaa siihen tai varsinkaan niin, että pystyisin samaan aikaan olemaan jopa vartin hiljaa. Haha!
Warpaint WarpaintWarpaintOil pulling oli kuitenkin tosi toimiva ja se piti mun helposti kellastuvat hampaat nätin kirkkaina. Onneksi mun silmiin osui Kemikaalicocktailin juttu uudesta luonnollisesta hampaiden valkaisusta nimeltään Warpaint. Innostuksissani klikkailin itseni PUR Kauppaan ja parin päivän päästä mulla oli käsissäni purkillinen tätä ihmeellistä mustaa mönjää.

Oikeastihan kyseessä on jauhe, mutta se ei kuulosta yhtä hauskalta.

Warpaint on siis täysin luonnollinen ja hellävarainen jauhe, joka vaalentaa hampaiden tummentumia samalla hampaita ja ikeniä vahvistaen. Sen raaka-ainelistasta löytyy mm. itsellekkin tuttu puhdistava ja mineraalirikas bentoniittisavi sekä kookoksen kuoresta saatu aktiivihiili, joka kiillottaa ja puhdistaa hampaita vaurioittamatta niiden omaa kiillettä.

WarpaintWarpaintKäyttökokemukset? Alle viikon käytön jälkeen voin todeta, että Warpaintin käyttö on helpompaa kuin oil pulling: sitä vain harjataan hampaisiin normaalisti parin minuutin ajan (tai sekoitetaan kookosöljyyn pullingin yhteydessä – as you wish) ja huuhdellaan vedellä. Myös mun hampaiden kellertävyys rupesi katoamaan jo alle viikon käytön jälkeen mikä motivoi mua entisestään jatkamaan tätä kokeilua!

Yhdestä purnukasta riittää jauhetta jopa 150 käyttökertaan eli n. viideksi kuukaudeksi.. Sanotaanko näin, että siihen nähden tää tuote on todellakin hinta-laatusuhteeltaan ihan lyömätön!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Roosa kirjoitti:

    Käytetäänkö tätä siis hammastahnan sijasta vai onko tämä ihan oma juttunsa? 🙂

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Mä oon käyttänyt tän lisäksi ihan hammastahnaakin – puhtaasti siitä syystä ettei tää kuitenkaan oo mtienkään pöpöjä ja niiden kasvua hillitsevä tai antibakteerinen vaikka niitä toki mukanaan viekin 🙂 Tai ainakin tälläsessä käsityksessä mä elän, joku fiksumpi voi korjata jos oon väärässä! Ja siis parasta on, että tää ei maistu millekkää 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *