Hae
Aino Mäkelä

Parhaimmat kotimaiset podcastit

Näin pääsiäisen kunniaksi haluan jakaa teille inspiroivaa kuunneltavaa pyhien ajaksi – ja pidemällekkin! Tässä on mun kotimaiset podcast-suosikit ja kuten huomaatte, lista on yllättävän naispanotteinen 😉
Nää podcastit sisältää paljon oivalluksia, inspiraatiota ja tärkeää asiaa niin ihmisyydestä, hyvinvoinnista kuin treenaamisestakin. Toivottavasti tykkäätte!

Diippii Shittii on rento ja hauska podcast, jossa pohditaan tärkeitä asioita ihmisyydestä. Jaksoja on tullut vasta muutamia, mutta onneksi uusi jakso tulee aina joka tiistai! Elinan ja Marin tarinoita ja kokemuksia sekä ajatuksia on kiva kuunnella ja leppoisan keskustelun lomasta saa aina uusia oivalluksia ja ahaa-elämyksiä.

Kaikki ihonhoidosta on TwistBe:n podcast jossa nimensä mukaisesti keskustellaan ihonhoidosta. Kuten ihonhoito myös podcast on pelkkää ihonhoitoa laajempi ja käsittelee kaikkia asioita, jotka meidän ihoomme vaikuttaa! Podcastia kuunnellessa oma tajunta ihosta ja sen hoidosta laajenee, ja saat paljon vinkkejä kuinka voit pitää ihostasi parasta mahdollista huolta.

Strong Woman by Eevsku on inspiroivan Evelina Tistelgrenin podcast, jossa jutellaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista. Eevskulla on ihanan helposti lähestyttävä tapa puhua treenaamisesta, ravitsemuksesta, levosta.. ja oikeastaan ihan kaikesta! Podcastien kuuntelun jälkeen tulee aina älyttömän inspiroitunut ja motivoitunut olo.

Lepopäivä kuuluu podcastien veteraanisarjaan, sillä ensimmäiset jaksot on julkaistu jo vuosia sitten. Kyseinen podcast on tehty tavoitteellisesti treenaaville ja se käsittelee paljon tärkeitä aiheita aina itse treenaamisesta, ja treenaamisen ja syömisen eri metodeista siihen kuuluisaan palautumiseen – ja vielä lisäksi näihin kaikkiin vaikuttavia tekijöitä.

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Yksi kommentti

  1. Ninna kirjoitti:

    sanna mämmin podcast on myös hyvä. eevskun kuunnellut ne oli hyviä. lisää suomalaisia podcasteja saisi olla. ruotsalaisia on tosi paljon. seuraatko jtk tiettyä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.