Hae
Aino Mäkelä

Hyviä uutisia!

Ihan ekana haluan kertoa teille hyvä uutisia! Mä sain nimittäin perjantai-iltana sähköpostia, jonka odottamisen olin jo melkeen kokonaan kerennyt kesän tohinoissa unohtaa. Kyseinen sähköposti tuli nimittäin meidän opettajalta ja se sisälsi meidän FISAF -personal trainer kokeen tulokset. Vaikka mulla olikin kaikista kokeen osuuksista tosi varma olo niin silti mua vähän jännitti sillä kaikkihan on aina mahdollista.

No mutta jännitys oli turha sillä olin päässy kokeen kirkkaasti läpi! Eli tästälähdin oon myös FISAF:n lisensioima personal trainer 😀 Woop woop!! Ihan mahtava homma. Ja tää tietää myös kivoja juttuja teille, hehhe 😉 Nyt on siis vihdoin taputeltu koko viime vuoden opiskelut pakettiin ja uudet suunnitelmat syksyä kohden onkin jo polkaistu käyntiin.

Personal trainer -palveluista, treeniohjelmista ja ravintovalmennuksesta kiinnostuneet – laittakaa rohkeasti sähköpostia: pt.ainomakela@gmail.com

Ja tälläsella treenillä uutta lisenssiä juhlistettiin heti lauantaiaamuna! HUH! 😀
100x burbee toimii aina… hyvässä ja pahassa 😉

Toinen hyvä uutinen on, että oon toivepostauksena kasasin teille myös mun YOGOBE -joogapalvelun lempparivideot eikä homma ollut sinällään helppo sillä palvelusta löytyy niin paljon videoita mistä valita! Oon tykännyt palvelusta ihan älyttömästi ja oon sen avulla oppinut tykkäämään joogasta ihan uudella tavalla – se on niin helppoa ja vaivatonta sekä samalla oppii itsestään aina jotain uutta. Ja kolmas hieno uutinen on se, että oon löytänyt joogasta apua mun hormoniongelmiin – mutta siitä lisää myöhemmin.

Silti aina välillä voi olla vaikeuksia löytää juuri siihen omaan hetkeen sopiva harjoitus, joten toivottavasti näistä mun vinkeistä ois teille apua 🙂 Mä itse tykkään enemmän vähän fyysisemmistä kroppaa avaavista harjoituksista, joten nää mun lempparit ei välttämättä ihan kaikkien makuun iske.OLYMPUS DIGITAL CAMERAAamuisin ja ennen treeniä: suosittelen ehdottomasti Jarno Härkösen lyhyitä toiminnallisia flow videoita ylävartalolle ja jaloille! Etenkin jaloille suunnattu flow on ihan loistava ennen treeniä tehtäväksi sillä se herättelee pienimmätkin lihakset.

Jos haluaa tehdä hieman pidempiä harjoituksia niin oon itse tykännyt Mia Jokinivan flow -videoista – etenkin niistä joissa keskitytään käpertymiseen ja laajentumiseen. Ne on aivan ihania, kun hengittämiseen keskittyessä oikeasti unohtaa ympäröivän maailman täysin!

Kaisan hathajoogista omat lempparit on puolen tunnin mittaiset tila/avaruuselementtiin ja keskivartaloon keskittyvä harjoitus. Harjoitusten sisällön lisäksi tykkään myös tosi paljon Kaisan tyylistä opettaa ja olla läsnä videolla 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihania joogahetkiä ja toivottavasti mun vinkit oli hyödyksi! Näistä videoista mä oon pominut ne itselleni parhaat liikkeet ja ottanut inspiraatiota omiin joogahetkiin, jotka nykyään vietän aamukävelyiden yhteydessä Seurasaaressa luonnon keskellä. Voin kertoa, että on aika ihana tapa aloittaa aamu! Jakakaahan tekin toki omanne kommenttiboksin puolelle 🙂

Iloa ja lämpöä,
<3 Aino

PSSST! Koodilla jooga on mahdollisuus saada kokeilla YOGOBEa ilmaiseksi kymmenen päivän ajan, jos sitä et oo vielä tehnyt.

2 kommenttia

  1. Maija kirjoitti:

    Jospa ensiksi ottaisit selvää, kuinka kirjoitetaan oikein ”FISAF:n lisenssioima personal trainer” 🙂

    • Aino kirjoitti:

      Hahha joo se ois ehkä ihan hyvä – vaikkakin kirjotusvirheet on ehkä ihan luonnollisia ja niitä sattuu vähän meille kaikille 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.