Hae
Aino Mäkelä

MA(anant)AI

Monta vuotta siihen meni, mutta vihdoin mä olen keksinyt sen: salaisuuden täydelliseen aamuun! Ja itseasiassa myös päivään sekä sen myötä koko viikkoon, hihhi. Eilen oli nimittäin jo kolmas maanantaiaamu putkeen, jonka vietin yhdessä Marissan kanssa – orastava perinne alkoi Akvamariinin Showroomilla ja jatkui Monnan synttäriaamiaiselle.

Eilen aamulla aloitettiin taas viikko yhdessä ja voitte uskoa, että mun sateinen maanantaiaamu kirkastui hetkessä, kun Marissa – itse päivänsäde – saapui SIS. Delin eteen, jonne oltiin sovittu aamupalatreffit <3

Otsikko siis vitsikkäästi viittaakin MArissaan ja AInoon, hah!IMG_3423Ystävät on kyllä yks elämän ihmeellissimmistä asioista. Sitä vaan kummasti tajuaa elämästä ja itsestään hienoja asioita, kun pöydän toisella puolella istuu mahtava tyyppi, joka antaa sun olla just sellainen millanen oot – kaikkine hölmöine ajatuksineen ja mielenvikoineen 😉 Asiat kummasti loksahtelee paikalleen, kun luottamuksen vallitessa uskaltaa tuoda ne omat pelottavimmat ajatuksensa päivänvaloon ja tehdä niistä totta – tosin musta tuntuu, että oikeanlaiset tyypit vaan auttaa toisia löytämään ja tajuamaan asiat itselle oikeanlaisessa perspektiivissä.

Mun tyypit onneksi tietää mun elävän mun omassa haavemaailmassani eikä ne edes yritä tiputtaa mua alas mun pilvilinnoista, koska ne tietää mun olevan onnellisimmillani just näin <3

Kuluneen vuoden aikana mulle on tapahtunut paljon ja omaan elämäänsä tyytymättömästä tytöstä on kasvanut nuori naisen alku, joka elää unelmaansa. En kyllä tosin väitä, että mun elämä ois helppoa ja ruusuilla tanssimista, mutta eihän sen tarvi aina sitä ollakkaan? Sen tajuaminen vaan on välillä vaikeaa sillä liian harvoin tajuan pysähtyä nauttimaan kaikesta siitä mitä oon jo saavuttanut sen sijaan, että paahtaisin taas täysillä kohti ”parempaa huomista” – siihen ei nimittäin oo just nyt ees mitään tarvetta, sillä kaikki on nyt tosi hyvin. Itseasiassa paremmin kuin hyvin.

Ja parasta on, että mulla on aivan uskomattomia ihmisiä kenen kanssa voin jakaa just tän hetken. Kaikki te, jotka teette tähän hetkeen pysähtymisestä sen arvoista, jokaisesta hetkestä lähtien <3

IMG_3413Kuvia ottaessa naapuripöydän Jari kysyi, että ollaanko me turisteja ja kiltisti tarjoutui ottamaan meistä jopa yhteiskuvankin! Terkkuja Jarille ja kiitos maanantaiaamun piristyksestä 😉

Mitä aamupalaan tuli niin siihen olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen! Rehellisesti sanottuna keskityin niin paljon ihanaan seuralaiseeni, että olisin varmasti tyytyväisenä syönyt vaikka pikkukiviä jos niitä ois mulle eteen kannettu 😉 Gluteeniton ja maidoton kiittää, kun pöydässä on leikkeleitä, kananmunaa ja kasviksia – tälläkertaa plussana vielä marjat, pähkinät ja hedelmät sekä gluteeniton leipä sekä soijajogurtti. Ei siis jääny yhtään sellainen fiilis, että olis maksanut tyhjästä ja erityistä plussaa tietysti SIS.Delin luomu&lähiruoka -painotuksesta 🙂

Runsaan ja ravinteikkaan aamiaisen sekä piristävän seuran voimin (ja muutaman kahvikupillisen…) maanantai jatkuikin aika iloisesti. Mä en tajua miten maanantait on mulle aina niin pitkiä, mutta eilenkin se jatkui töiden kautta suoraan Kalevankadulle raakasuklaaworkshoppia vetämään. Ja tiedättekö mikä on hassuinta? Se ettei musta päivän aikana hetkeäkään oikeastaan tuntunut siltä, että tekisin töitä 🙂

Oon aika onnentyttö, kun niin paljon mukavia hommia – täytyy vaan osata pitää varansa, ettei kuormita itteään liiaksi!

Huh ku oli siirappista! Viikko onneksi jatkuu yhtä kivoissa fiiliksissä viikonlopun I Love Me -messuja ootellessa. Oottehan tekin tulossa? 🙂

<3 Aino

8 kommenttia

 1. Petra kirjoitti:

  Kekseliäs otsikko! 😉 Haha, ihania te ”turistit”! <3

  • Aino kirjoitti:

   Onneks Marissa sentää on Espoosta! Ja mä Oulusta, vaikka me mun kotikadulla oltiinki… 😀 <3

 2. Tuuli kirjoitti:

  Ootte kyllä sellasia ilopillereitä molemmat, että! 🙂 Teistä huokuu sellanen hyvä energia, joka tarttuu. Suklaa on varmaan osasyyllinen mutta on siinä jotain muutakin oltava, haha. 😉 Kiitos vielä maanantai-illan piristyksestä ja pro suklaavinkeistä!

  http://annatuulenkuljettaa.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Voi Tuuli, ihana kuulla! Ja kiitos itelles, että olti paikalla – oli ihan tosikiva workshop ja ihanan inspiroitunutta porukkaa tupa täynnä 🙂 <3

 3. marissa kirjoitti:

  Ilopillerit todellakin, eiköhän Jarikin olut sitä mieltä 😉 …Oot huippu! <3

  • Aino kirjoitti:

   Hahhha joo, tuskin se meitä ainakaan kovin hiljasena ja sisäänpäänkääntyneinä piti… 😀 Samoin! Puss<3

 4. Essi kirjoitti:

  Ihania fiilistelyjä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.