Hae
Aino Mäkelä

Lempeän täyteläinen vihersmoothie

Kesä on smoothieiden kulta-aikaa ja vaikka teen niitä itse aina läpi vuoden, niin kesää kohden innostun jopa varioimaan reseptejä ja kokeilemaan vähän uusiakin juttuja 🙂 Koko talven nimittäin menin mun rakastamalla mustaherukkaisella smoothiella, joten kieltämättä aloin jo hieman kaipaamaan vaihtelua.. hah!

Toinen syy mun resepti-innostukseen on koholla oleva pitta, joka vaatii nyt multa aivan uudenlaista panostusta mun syömisiini. Koko alkuvuoden oon kiireen varjolla syönyt vähän sitä sun tätä pittailusta piittaamatta ja se on alkanut näkymään ja tuntumaan olossa: jatkuva hikoilu, närästys, turvotus ja ajoittaiset tunneryöpyt on alkaneet olemaan enemmän sääntö kuin poikkeus.. puhumattakaan kasvoista, joista jokainen suupala tuntuu tunteutuvan läpi.

Raakasuklaa&kahvi -linjalla vietetyn jälkeen oon elänyt lähes täysin pittaelämää ja jo parin päivän jälkeen olo on parantunut huomattavasti. Enkä malta odottaa, kuinka hyvältä musta tuntuu ens viikolla! Tai juhannuksen jälkeen. Saan nimittäin niin paljon lisäinspiraatiota kokkailuun pittailusta, että nyt kun pääsin taas tähän makuun niin en helpolla kyllä tältä tieltä enää käänny.. ainakaan ennen seuraavaa elämän kiire-episodia.

LEMPEÄN TÄYTELÄINEN VIHERSMOOTHIE

Sekoita seuraavat ainekset blenderissä:
avokado
2 dl vettä/ kookosvettä
mitallinen heraproteiinia, vanilja
2 rkl kookosmannaa
1/2 punttia tuoretta basilikaa
4 medjool-taatelia
(1/2 tl spirulinaa)

Vaikka spirulinan mausta ei tykkäis, niin tässä smoothiessa se ei onneksi maistu läpi! Ja jos mietit, että miksi ihmeessä sitä kannattaa käyttää niin ensinnäkin se on ravinteiltaan ihan verraton, minkä lisäksi se viilentää kehoa luonnollisesti ja mikä parasta: se tehostaa ruskettumista näin kesällä, samalla ihoa suojellen 🙂

Lempeää loppuviikkoa,

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Sanna Tiisanoja kirjoitti:

    Kiinnostava lukea erilaisia vihersmoothie reseptejä! Kookosmanna on minulle uusi tuutavuus! sannaessentialoils.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.