Hae
Aino Mäkelä

Mielettömät aamuenergiat!

Tiedättekö sen tunteen kun on jostain niin innoissaan, että ei malta odottaa pääsevänsä kertomaan siitä kaikille? Mulla on se olo just nyt! 

Tulin just kotiin mun tän aamuisista treeneistä – kyllä, treeneistä. Heräsin aamulla täysin virkeänä ja kroppa oikein janosi endorfiinejä. Tää oli hyvin poikkeuksellista sillä nyt pimeän tullen mun aamuvirkku persoona on tainnut alkaa talviunille.. ainakin siltä on viime viikot tuntunu. Pakkasin siis salikamat kassiin ja lähdin pyyhältämään kohti kotiluolaa, joka ammotti tyhjyytään. Naureskelin itsekseni, kun tajusin olevani tänään salin eka.. ja eilen olin vika, hahha! 😀Aamu siis starttas hyvätempoisella rinta+hauis+ojentaja -treenillä. En oo jostain syystä pitkään aikaan tehnyt hauista ja ojentajaa samana päivänä, joten tänään ne väännettiin sitten supereina ihan väsymykseen asti. Muutenkin tuo lihaspari on sellainen, jonka rääkkäämisestä oon alkanut viimeaikoina nauttimaan erityisesti – ehkä se taika piilee siinä, että ne saa helposti pumppiin? ;D Hahha.

Sitten päästiinkin päivän lempitreenin pariin – itseasiassa varmaan koko viikon parhaaseen! – eli Fighter’s Yogaan. Jooga on ihan mieletöntä ja oon löytänyt siitä itselleni uuden tavan kehittää itseäni ja pääsemään ulos kuorestani. Oon aina pitänyt itseäni kankeana ja kömpelönä, joten kynnys joogaamiseen on ollut suuri. Siksi mä sitä varmasti viime keväänä teinkin kotona Youtuben tahtiin, piilossa muilta 😉Mutta ahhh kuinkas ollakkaan? Oon ollut itsestäni ihan väärässä! Ja tiedättekö kuinka mahtava on se fiilis, kun pystyy asioihin joihin ei edes villeimmissä kuvitelmissaan kyennyt? Se fiilis kun pääsee oman mukavuusalueen yli ja viihtyykin siellä. Ihan mieletöntä, se hymy vaan nousee korviin ihan huomaamatta. 

En mä edelleenkään oo mikään ryhmän notkein misu eikä mun tasapaino oo horjumaton, mutta tarviiko sen ollakkaan? Kun lopettaa itsensä vertaamisen muihin, voi keskittyä niihin omiin onnistumisiinsa. Joogaamisen aloittamisen jälkeen oon kerta kerralta huomannut kehitystä omassa liikkuvuudessani ja tasapainossani. Sekä keskittymisessäni. On ihana viettää tunti keskittyen pelkästään itseensä ja unohtaa arjen muut kiireet. 

Kömpelö kirahvi – se mä oon aina kuvitellut olevani. Nimenomaan kuvitellut. Ehkä mä pian oonkin se ketterä gaselli joka hallitsee jokaista liikettään sulavasti. Sellainen, jollainen oon aina halunnutkin olla 🙂

Ihanaa torstaita kaikille<3
Menkää, kokekaa ja nauttikaa – tehkää päivästä omanlaisenne!

 

6 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Voi, kun saisin edes puolet sun energiasta 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Noooh, ei mullakaan aina oo energiat ihan huipussaan, joskus vaan sattuu tämmösiä superpäiviä 😉 Jotenki hassusti ne yleensä aina tuppaa olemaan vielä tosi usein just torstaisin 😀

 2. jasmine kirjoitti:

  voi ihana! tälläset postaukset ihan antaa energiaa ja tulee nii ihana fiilis =) oot huippu ja lemppari bloggaja!

 3. Suvi kirjoitti:

  Oot niin ihanan energinen aina ja sun blogis on niin HUIPPU! Joka aamu tuun ensimmäiseks kattoo, et onko jo uutta postausta tullu 🙂 Oot mielettömän nätti ja aito!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.