Hae
Aino Mäkelä

Postikortteja Splitistä

Kroatia, SplitKroatia, SplitPakattiin eilen matkalaukut (kiireessä), hyvästeltiin meidän idyllisen boheemi asunto ja hypättiin taas lauttaan – palataksemme takaisin Splittiin mistä vuokrattiin itsellemme loppulomaksi oikein kodikas tukikohta, aivan vanhan kaupungin sydämestä.Kroatia, SplitKroatia, SplitKroatia, SplitSiinä missä Hvar oli kaunis ja luonnonläheinen kaupunki, on Splitissä enemmän suurkaupungin tunnelmaa. Rakennukset on suuria ja arkkitehtuuri on kaunista. Voisin vain kävellä pitkin katuja ihastellen jokaista pientä yksityiskohtaa ja valkoisena hohtavaa laattaa, jolle auringonsäteet ja mun askeleet osuvat kilvan. Aurinko on hellinyt meitä läsnäolollaan ja ollaan saatu nauttia myös ihanan suolaisen Välimeren syleilystä.
Kroatia, SplitAinut harmittava juttu on, että tämän reissun ruokakokemukset ei ole olleet sieltä parhaasta päästä – mä itseasiassa taidan olla ainut, jolla on ollut hyvä ruokakarma annosten suhteen. Ollaankin lähinnä kokkailtu itse illallisemme, ettei vaan tarvisi enää toistamiseen pettyä.. Mauttomasta ruoasta kun on vaikea nauttia. Tuun kyllä kertomaan teille ne mun pari hyvää vinkkiä myöhemmin – ihan vaan senkin vuoksi, että netistä ei tunnu oikein löytyvän hirveästi mitään suosituksia Splitin ruokakulttuurista 🙂Kroatia, SplitKroatia, SplitKroatia, SplitTänään siis vietettiin rentoa kaupunkihengailupäivää täällä Splitissä, mutta loppuloma tulee olemaan hyvinkin aktiivinen. Niistä reissuista tuutte kyllä näkemään paaaaaaaaljon kuvia myöhemmin – sen lupaan!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

4 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Oi ihania kuvia! Kaipaisin niin kanssa aurinkoon 🙂
  Nautinnollista reissua teille!

  Sitten kun sulla on aikaa ja innostusta niin mulla olis toiveita amaranttihiutale resepteille 😉 Ostin Foodinin amaranttihiutaleita, mutta oma mielikuvitus loppui tosi lyhyeen.

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Kiitos Ansku! Aurinkoa täällä on kyllä piisannut, eilen oli jopa +42 astetta.. 😀 Ihanaa, amarantti on mun lemppari! Mä pidän sun toiveen mielessä ja julkaisen jotain kivoja reseptejä siitä vielä tässä kesän aikana:)

 2. Sofia kirjoitti:

  Harmi jos poistutte Splitistä, minulla olisi ollut paljon hyviä raflasuosituksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.