Hae
Aino Mäkelä

Kaksi herkkuvinkkiä!

Mulla on outo harrastus tutkia tuotteiden ainesosaluetteloita, erityisesti ”terveellisten herkkujen” kuten proteiinipitoisina ja sokerittomina mainostettujen tuotteiden. Osittain tän harrastuksen pohjalla on mun halu löytää oikeasti niitä hyviä, parempia ja helppoja vaihtoehtoja niihin hetkiin kun ei oikeasti ennätä tai jaksa tehdä itse mitään oman herkutteluseulan läpi menevää..

Tein tätä samaa tietysti myös Tigerissa, kun oltiin Vapun aikaan hakemassa sieltä tarvikkeita meidän piknikille. Ja juuri sieltä – siis kaupasta, josta en ois voinu koskaan kuvitellakkaan! – löysin juuri sopivaa naposteltavaa, joita oon piknikin lisäksi käynyt hakemassa muutaman kerran elokuviinkin kavereiden ostaessa karkkia.

 

Kyseessä on Tigerin omat omenasipsit, joissa on vain kaksi ainesosaa! Hintaa pussilla on vaivainen euro ja maku on täydellinen, ollen juuri sopiva. Bongattiin Tiger myös Italiasta ja samalla kun käytiin tyhjentämässä hyllyt omenasipseistä löydettiin myös ihana uutuus: salted caramel kookoslastut, joita oli tietysti heti päästävä testaamaan sillä niidenkin sisällysluettelo oli varsin miellyttävä. Kookoslastujen hinnaksi tuli kaksi euroa ja voi pojat.. siitä mausta oisin voinut maksaa vaikka tuplasti enemmän!

Siis ihan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-T-Ä.

Onko joku muu jo löytänyt ja tykästynyt näihin herkkuihin? Kiitos Tiger positiivisesta yllätyksestä ja kivasta herkkuvalikoimasta! Innolla odotan, mitä kivaa löydän teidän hyllyistä ens kerralla 😉

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Karo kirjoitti:

    Hei mitäs noitten kookoksien ainesosaluettelossa oli? Mäkin innostuin niistä, mutta jäi kauppaan kun luin ainekset. En muista oliko jotain transrasvaa vai sokeria mitä bongasin… valaise vähän, pitää ehkä sittenkin antaa uusi mahdollisuus kun pääsee taas Tigeriin 😀

    • Aino kirjoitti:

      Ruokosokeria niissä oli 🙂 Kuitenkin suhteessa aika vähäinen määrä, mitä vertas ravintosisällössä kookoksen omiin sokereihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.