Hae
Aino Mäkelä

23. LUUKKU

Mulla on uudenlainen jouluperinne. Se sai alkunsa viime Jouluna sattuman kautta ja sen aikaansama ihanan vapauttava, rentouttavan helppo ja kevyt olo saa mut jatkamaan sitä tänäkin vuonna. 23. LUUKKU keskittyykin siihen mitä koko Joulukalenterin ajan ollaankin odotettu: itse Jouluun.

Joulukuu 2014
Vuosi sitten aloitin joululomani vieton hotellissa, jonne lahjakkaasti onnistuin unohtamaan puhelimeni laturin. Onnekseni hotelli myös sulki ovensa Joulun pyhien ajaksi mikä tarkoitti sitä, että saisin laturini takaisin vasta neljän päivän kuluttua ja akku oli jo lähes nollissa. Neljä päivää ilman puhelinta! Ajatus hirvitti, mutta otin haasteen vastaan enkä tarttunut isin tarjoukseen hakea marketista uutta laturia tilalle – selkeästi mun oli tarkoitus osata hiljentyä nauttimaan Joulusta yhdessä perheen kanssa, ilman häiriötekijöitä.

Vaikka eilen koin kauhistuksen hetkiä marketin konvehtirasioita tutkiskellen sekä hullaantumisen tunteita KotiFustran parissa aion palata niiden pariin vasta Joulun jälkeen. Nyt ei ole niiden aika. Joulun ajan haluan keskittyä nimenomaan siihen oleellisimpaan eli rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja nautiskeluun – tänään aion vielä nähdä kavereita ja sosialisoitua, mutta huomisesta alkaen aion viettää aikani ainoastaan tässä todellisuudessa Joulun pyhien yli.

Aikooko myös joku teistä viettää somettoman Joulun?

Huomenna avautuu Joulukalenterin viimeinen luukku – siihen asti teillä on vielä aikaa osallistua 19. LUUKUn ja 20. LUUKUn arvontoihin, osallistua Hope Ry:n lahjoitukseen tai osallistua meidän tulevan kirjan arvontaan blogin Facebook-sivulla.

<3 Tonttu-Aino

Katso kaikki Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ

Yksi kommentti

  1. Seppo kirjoitti:

    En aijo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.