Hae
Aino Mäkelä

Muutoksia :)

Kuten varmaan huomasitte, blogilla on uusi nimi. Alussa blogi oli ”potkaisu omalle perseelle” ja tarkoitus oli motivoida mua just tuon muutosproggiksen kanssa, jota kävin läpi. Oikeastaan aluksi aattelin pitäväni tätä blogia vaan loppuvuoden, mutta mää niin tykästyin tähän hommaan, että täällä vielä ollaan 🙂

Get fit, stay healthy -nimenä kuvaa mun mielestä tätä blogia paljon paremmin. ”DO IT!” oli vähän tökerö ja mua häiritsi sen käskevä sävy 😀 Nyt mun mielestä nimi kuvaa hyvin sekä treeni- että ruokapuolta ja niitä terveysjuttuja, joita täällä käsittelen. Sisällöltään jutut ei siis muutu, nimi vaan muuttu kuvaamaan blogia paremmin!

Mukavaa torstai-iltaa kaikille <3 Meikäläinen on vetäny jo tuplatreenit tälle päivälle, joten tiedossa rentoutumista ja venyttelyä – ehkä sitä sohvanpohjaa vielä näin vikan vapaa-illan kunniaksi.

PS Banneri ei jää tuollaseksi.. ideoita sen suhteen saa laitella! Tuo on vaan tommonen hätänen väkerrys 🙂 Ideoita saa heitellä kommenttiboksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.