Hae
Aino Mäkelä

Star is born – hitti vai huti?

Kävin viime viikolla leffassa, koska kesällä ostamani sarjaliput oli menossa vanhaksi. Selaillessani leffatarjontaa musta tuntui ettei mikään houkutellut – jotenkin musta tuntuu, että syksy on aina aika tylsää aikaa leffojen suhteen? Marraskuun lopussa tarjonta yleensä parantuu alkuvuotta kohden ja mulla onkin mielessä jo useampi leffa, jotka haluan käydä katsomassa.

No, surkealta tuntuvan tarjonnan joukosta valittiin elokuvaksi Bradley Cooperin ja Lady Gagan Star is born.

Olin onnekas, sillä mulla ei ollut minkäänlaisia ennakko-odotuksia leffan suhteen. Tai ehkä lähinnä ajattelin tän olevan taas yks ”artisti tahtoo leffatähdeksi” -tyyppinen hajuton ja mauton elokuva.

Mutta kuinka väärässä olinkaan.

Elokuva oli täynnä niin monenlaista tunnetta, että jopa minä joka en ikinä itke, vuodatin kyyneleitä. Ihastumista, rakastumista, jännittävää kutkutusta, ahdistusta, häpeää, epätoivoa, surua.. Se tunteiden skaala oli vaikuttava ja vangitsi mut aivan täysin.

Kokonaisuudessaan elokuva oli tosi koskettava ja rakastuin ihan täysin soundtrackiin, jota oonkin sitten kuunnellut koko kuluneen viikon lähestulkoon repeatilla. Ja kämppis itkee edelleenkin tiettyjen kappaleiden kohdalla 😀

Ootko käyny kattomassa kyseisen leffan? Mitä mieltä olit?

Kehujen lisäksi leffaa oon kuullut leffaa arvosteltavan myös vähän vähemmän ylistävin sanoin, kuten varmasti ihan jokaisen leffan kohdalla käy. Itse tunteellisena, romanttisena höpsönä nautin juuri tälläisistä elokuvista joissa saa elää tunteella mukana tarinan jokaisessa käänteessä.

<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.