Hae
Aino Mäkelä

Suklaasuukkoja!

Heippahei mussukat!

Ja terkut Oulusta. Tänään heti herättyäni aamulla lintujen viserrykseen mulla oli tosi romanttinen fiilis, eikä suotta. Romantiikkaa tästä päivästä ei ainakaan tuu uupumaan sillä yks mun parhaista kavereista astelee tänään alttarille.. Niin ihanaa! Mä vähän veikkaan, ettei meikäläisen silmät pysy kuivina tänään.

RaakasuklaakurssitarjousKeskitytään häähumuun kuitenkin myöhemmin sillä halusin tulla kertomaan teille viikonlopputarjouksesta, koskien Foodin Akatemian kursseja!

Seuraava Helsingissä järjestettävä Raakasuklaakurssi on ensi viikon torstaina 9.7 klo 18. Nyt tämän viikonlopun ajan saatkin kurssipaikat hintaan 37€/hlö (norm. 70€/hlö) ! Mä pidän huolen siitä, että kurssilla viihtyy jokainen ja kaikki saavat suunsa makeaksi sekä rutkasti innostusta sekä uutta tietoa raakasuklaan ihmeellisyydestä 🙂 Voit ostaa kurssipaikat joko itsellesi tai ystävällesi, mutta tee se sunnuntaihin 5.7. mennessä ilmoittautumalla mulle sähköpostilla aino@foodin.fi.

Samaan hengenvetoon haluan myös kertoa, että nyt sunnuntaina (ylihuomenna) järjestetään Oulussa Raakasuklaakurssi, jolle mahtuu vielä mukaan! Tilaisuushan on ainutlaatuinen näillä korkeuksilla 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille, missä ikinä sitä vietättekään! Mä veikkaan, että omani tulee ainakin olemaan ikimuistoinen ja aivan omaa laatuaan.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.