Hae
Aino Mäkelä

Jos sydämessä ei ole tulta, ei voi sytyttää ketään

Ääääks! Te ihanat ootte äänestäny mun blogin Indiedaysin Inspiration Blog Awardseissa RUOKA -kategoriassa kymmenen parhaan joukkoon 😀 Vitsit, ihan mahtavaa – oon tosi otettu <3 Vielä huomiseen asti ääniä voi käydä antamassa TÄÄLLÄ 🙂

*****

Mä eka ajattelin pitää viikonlopun vapaata bloggaamisesta, mutta ähhh minkäs sille voi jos asiaa vaan riittää eikä malta olla hiljaa? 😉 Ja kun tässä istutaan autossa kohti tunturia niin eihän mulla parempaakaan tekemistä oo kaulahuivin kutomisen lisäksi, hahha!

Eka kotisali ikinä - aina kiva visiteerata ;)

Eka kotisali ikinä – aina kiva visiteerata 😉

Tänään heräsin aamulla 5:45 ja eikun mars salille! Hulluja on moneen lähtöön, tiedetään 😀 Eilen kävin kehonkoostumusmittauksesta hakemassa vähän pohjaa tulevaan treenikauteen ja samalla treenimotivaatio nous ysistä kymppiplussaan! Tavotteet talvelle selkiintyi mielessä ja se kyllä näkyi salilla sekä tänään että eilen! Eilen nimittäin nousi sekä kyykyssä että prässissä omat enkat, wooop woooop!!! 😀

Kehonkoostumusmittauksessa ei mitään järistyttävän mullistavaa ilmentynyt. Viimeksi oon käynyt mittauksessa viisi kuukautta sitten ja tässä välissä oli kunnon sikailukausi eli kesä…tshihhihhii 😉 Tärkeintä kuitenkin että viskeraalinen rasva on pysyny ykkösessä ja lihasmassa jatkaa kasvuaan eli just niinku pitääkin – siinä on aihetta olla tyytyväinen! 

Kondis viime kehonkoostumusmittauksen jälkeen ennen kesähulinoita ;)

Kondis viime kehonkoostumusmittauksen jälkeen ennen kesähulinoita 😉

Torstaina Monna kirjoitti blogissaan mainostamisesta ja samana päivänä luin myös Nooran blogista samasta aiheesta. Siitä on kuulemma riittänyt juttua viimeaikoina blogimaailmassa, mut mites mä en oo vaan onnistunu huomaamaan mitään? 😀 Eikä mulla ensin ollu tarkotus edes tarttua aiheeseen, mutta jostain kumman syystä yhtäkkiä ajatuksia rupesikin tulvimaan, joten tässä sitä taas ollaan.

Mun mielestä mainostamiseen (ja ”mainostamiseen”) suhtautuminen on vähän hassua. Mä itse luen blogeja niiden inspiroivan vaikutuksen vuoksi – saan niistä motivaatiota jokapäiväiseen elämääni oli sitten kyseessä treenivinkit, reseptit tai jotkin uudet tuotekokeilut. Oon ottanut omaan käyttööni salille monia liikkeitä ja ostanut keittiönkaapit täyteen terveysherkkuja ja superfoodeja, joita muut on hehkuttanu 😀 Teille monelle on varmasti käynyt samoin? 

Sitä samaa mäkin haluan tehdä – jakaa teille tietoa kaikista ihanista ja mahtavista jutuista, joita oon keksinyt ja löytänyt. Sellaisista joista uskon teidänkin olevan yhtä innoissanne, mitä mä itse oon! Jos löydän jonkun mahtavan raaka-aineen ruuanlaittoon tai uuden treeniliikkeen jolla saan kunnolla poltteen lihaksiin, tuun yleensä heti ensimmäisenä kirjottelemaan siitä blogiin. MIKSI? Siksi, koska oon niistä jutuista aina niin innoissaan ja tietty, jotta tekin voisitte hyötyä siitä! 😀

Aamupala 1/2 - rahkaa+marjoja <3

Aamupala 1/2 – rahkaa+marjoja <3

Haluan innostaa muita, jakaa tietoa ja tarjota mahdollisuuksia tehdä hyviä valintoja, jotka tuo iloa arkeen. Onko siinä jotain väärää? 😉 Maailmassa on niin paljon kaikkia uskomattomia juttuja, jotka on vielä ihmisten tietämättömissä joten tottakai mä haluan kertoa niistä kaikille, jos jotain tosi hienoa satun löytämään tai keksimään!

Okei ja hehkutanhan mä kaurapuuroakin vaikka kaikki sen olemassaolosta varmasti tietää… mut voihan senkin ajatella tietynlaisena mainostamisena, eiks vaan? 😛 Ja ostan kaurahiutaleeni ihan itse ruokakaupasta eli teen sitä ihan ilman minkäänlaista rahallista tai materialista hyötyä, hahha. Mikä tekee eron niiden kaurapuurohehkusten ja ns. ”sponssattujen” ruokahehkutusten välille, joihin on saanut raaka-aineita joltain valmistajalta kokeiluun?

Ja aamupala 2/2 - banaania, raejuustoa + kaurapuuroa. NAMIII !

Ja aamupala 2/2 – banaania, raejuustoa + kaurapuuroa. NAMIII !

Mutta niistä uusista ja oikeasti hyvistä jutuista mulla on aina järkyttävä palo kirjoittaa – ajatus virtaa ja sormet oikein syyhyyää, että pääsen istumaan alas koneen ääreen. Kesken koulupäivän raapustelen ajatuksia ylös, mitä kaikkea haluaisin teille kertoa. Ne asiat inspiroi mua! Sytyttää sen liekin mun sydämeen ;D

Jos jokin juttu ei aiheuta mussa sitä fiilistä niin en mä siitä sitten kirjoitakkaan. Oon kyllä yrittänyt, mutta se tuntuu väkinäiseltä – jos jokin juttu ei oo mua, niin se ei sitten vaan oo. Siks mä en täällä mainostakkaan irtomakeis-uutuuksia tai pyykinpesupulvereita sillä en liiemmin tykkää karkista eikä siivoaminen oo älyttömän lähellä mun sydäntä. Hahha 😀

Just sen takia onkin älyttömän kiva, että blogeja ja bloggaajia on niin erilaisia – meitä kun inspiroi niin erilaiset asiat niin jokaiselle varmasti löytyy jotain. Mun intohimo treenaamiseen ja ruuanlaittoon, uteliaisuus ravintoon ja sen vaikutukseen keholle sekä halu pitää itsestään mahdollisimman hyvää huolta näkyy mun blogissa vallitsevasti – ihan niinku pitääkin 🙂

Mutta mun pointti tuli jo varmaan selväksi. Mulle bloggaaminen on tapa purkaa mun innostusta ja ajatuksia – liittyi ne sitten mihin tahansa kunhan ne sytyttää mussa jotain positiivisia ajatuksia. Ja toivon että te saatte tästä yhtä paljon irti ku minäki <3

Inspiroivaa ja ilontäyteistä viikonlopun jatkoa kaikille!

6 kommenttia

 1. Sansku kirjoitti:

  Hei, onnittelut ennätysparannuksista! Minkälaisia tuloksia olet saanut kyykyssä ja prässissä? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Hehhee kiitti 😀 Prässiä tein ekaa kertaa kolmeen kuukauteen ja 180kg meni!! Kyykyssä sitte 110kg:) Jeijj!

   • Sansku kirjoitti:

    Upeita tuloksia 🙂

    • Aino kirjoitti:

     Kiitti! Pakko myöntää, että yllätyin itekki – viimeksi elokuussa nimittäin kyseisessä prässissä tais nousta 125kg…? 😀 No kuitenki! Nää on niitä pieniä juttuja, jotka nostattaa motivaation kattoon!

 2. Siiri kirjoitti:

  Siis mä jaksan yhä ja edelleen ihmetellä mitä ja miksi jollain on blogeissa mainostamista vastaan?! Mona (Mona’s Daily Style) kirjotti aiheesta joskus keväällä,ja silloin jo Monalle kommentoin siitä että keneltä lukijalta mainostaminen on pois?? No ei hitto keneltäkään! Parhaassa tapauksessa lukijakin voi hyötyä mainostamisesta ja yhteistöistä rahallisesti : alennuskoodit,tarjoukset jne. Lisäksi juuri tuo sinun mainitsemasi into ja inspiraatio on se mitä jaetaan – olivat ne kaurahiutaleet sitten ostettu itse sieltä Prismasta tai tulleet postissa tuotelahjana. Jos mainokset ei kiinnosta,niin ketään ei pakota niitä lukemaan. HUOH! Kateellisten panettelua sanon minä :-))

  • Aino kirjoitti:

   Joo se on kyllä hassua, varsinkin just kun usein blogeissa mainostajat on esillä just noiden alekoodien, tarjouksien ja kilpailujen kautta – eli just silleen, että lukijat saa niistä myös hyötyä 😀 Mutta meitä on moneen junaan, aina ei voi ymmärtää kaikkea! Eikä onneks pidäkkään, hihhi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.