Hae
Aino Mäkelä

Pikkujoulukauden piristys ja pelastus

Heippa ihanaiset ja loistavaa alkavaa viikkoa!

Se ois taas maanantai ja uudet kujeet. Monilla on takana pitkä viikonloppu joka on sisältänyt pikkujoulujen viettoa ja herkuttelua – oonko oikeassa? 😉 

Eilen salilla treenin loppuvaiheessa mulle tuli taas se inhottava olo. Hapot rupes nousemaan kurkkuun ja tuntui että happi ei kulje, kun edellisillan saunakalja rupes muistuttelemaan olemassaolostaan närästyksenä 😉 Hehheh ja mulle käy aina näin – oli se sitten sokeriherkku, vehnämössöä tai mitä tahansa ”epäpuhdasta” niin aina närästää, varsinkin kun sykkeet rupeaa nousemaan ja veri virtaamaan.

Kärsiikö muut samasta ikävästä vaivasta?

Oonkin nyt jo usemman viikon ajan nautiskellut mun uutta terveysdrinksua, jonka avulla mun kroppa on alkanut suhtautua lempeämmin mun viikonlopun törttöilyihin 😀 Vihersmoothiethan on tunnetusti elimistöä puhdistavia ja tää mun aamushotti ajaa täysin saman asian! Te kaikki jotka närästyksestä kärsitte tiedätte kyllä kuinka paljon helpottaa, jos sitä oloa saa edes jotenkin lievennettyä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on Puhdistamon Luomu Viherjauhe, joka on ihanan raikkaan makuinen seos erilaisia leväjauheita sisältäen runsaasti tehoaineita elimistön puhdistukseen. Kertakaikkiaan täydellinen drinksu aamutreenin jälkeen ihan vaan pelkkään veteenkin sekoitettuna – ja maistui muuten kaverillekkin, hihhi 😉

Kyseessähän on siis aivan uusi juttu – ootteko jo kuulleet tästä? Tai ostaneet jo kotiinne? 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halutessaan viherjauheen voi sekoittaa myös smoothien sekaan. Smoothiet on siitä helppoja, että siihen voi laittaa ihan mitä tahansa – mä yleensä nakkaan sekaan kaikki mahdolliset superfoodit macasta spirulinaan ja hamppuproteiiniin, hih 😉

Haluatteko muuten kuulla salaisuuden ihanan kuohkean smoothien valmistukseen?

Noh mä kerron sen silti! 😀 Mä pitkään pohdin, että miten voi tehdä hyvän ja herkullisen smoothien ilman maitotuotteita.. maitorahka ja jugurtit kun on yleensä ollu se juttu, mikä on tehnyt koostumuksesta kivan pehmeän ja samettisen. Ja vihdoin mä sen keksin – nimittäin kananmunan! Smoothieen saa siten myös kivasti proteiinia eikä sitä tarvi välttämättä enää jauheena mukaan lisätä, hihhi – yks keltuainen ja kaks valkuaista, avot!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oikein iloista ja energistä maanantaita kaikille 😀 Tällä viikolla on luvassa lisää kivoja arvontoja lähenevän Joulun kunniaksi, koska mä haluan hemmotella teidät, maailman parhaat lukijani, piloille! 

<3 Aino

PS. 

4 kommenttia

 1. Helena kirjoitti:

  Oletko kokeillut liotettuja cashewpähkinöitä? Toimii älyttömän hyvin maitotuotteiden korvaajana keitoissa, smoothieissa etc. 🙂 Ihanan kermainen ja kuohkea koostumus!

  • Aino kirjoitti:

   Hmmmm en oo kyllä smoothiessa! Raakakakuissa kyllä 🙂 Kiitos ideasta, sehän kyllä varmasti toimii tosi hyvin.. jos vaan muistaa laittaa niitä pähkinöitä likoamaan, hihhi ;D

 2. Salla kirjoitti:

  Aikas metka vinkki tuo kananmuna 🙂 Käy kyllä järkeen ja pitää ehdottomasti kokeilla 🙂

  Mulla ei onneksi ala höttöruuat närästää, mutta sen sijaan mulle tulee semmonen outo tunne kylkiin 😮 Alkaa sillai kihelmöidä, niin kuin tuntis sen kuinka ne sokerit sun muut mömmöt asettuu jenkkakahvoiksi 😛 x)

  • Aino kirjoitti:

   Joo kannattaa, se on helppo ja kätsy! Eikä kyllä ees maistu ees millekkään kaikkien muiden ainesten seasta, hihhi.

   Hahhah huippu mielikuva kyllä tuli tuosta sun sepostuksesta! Tiiän kyllä tasan tarkkaan millasta fiilistä ajat takaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.