Hae
Aino Mäkelä

Kaunis, kuulas, eloisa

Kaunis, kuulas, eloisaMä oon siinä mielessä ollut aina aika onnekas, että mulle on siunaantunut aika ongelmaton iho – sellainen, joka ei liiemmin oo koskaan oireillut mistään sen kummemmasta satunnaisia finnejä ja tyypillistä pintakuivuutta lukuunottamatta. Teini-ikäkin oli suhteellisen helppo, mitä nyt hormonien jyllätessä mun selkä rupes kukkimaan ihan valtoimenaan ja siihenhän hätäratkaisuna keksinkin sitten e-pillerit.

Ei, en suosittele kenellekkään – en iho-ongelmien hoitoon enkä muutenkaan.

Vaikka iho nuorena oiskin hyväkuntoinen ja ongelmaton, ei se silti tarkoita ettei siitä kannattaisi pitää huolta. Oikeastaan päinvastoin sillä mitä paremmin ihoaan kohtelee sitä eloisammaksi, hehkuvammaksi ja kimmoisammaksi se tulee ja sitä parempana se pysyy yhä pidempään. Eikä koskaan oo liian myöhäistä alottaa! Iho on elimistämme suurin, mutta silti se saa vasta viimeisimpänä ravinteet käyttöönsä minkä vuoksi elämäntavat näkyvätkin voimakkaasti ulospäin – niin hyvässä kuin pahassakin.

Jos joku on miettinyt joskus salaisuutta ikuiseen nuoruuteen, niin siihen en osaa valitettavasti vastausta antaa. Sen sijaan luonnollisen hehkun ja nuorten naisten niin sisäisen kuin ulkoisenkin kauneudenhoidon salojen suhteen mulla on juttu jos toinenkin kerrottavana! Niiden tiimoilta järjestetäänkin ihana ”Nuorten naisten ihonhoidon ABC”  -inspiraatioilta yhdessä TwistBe:n kanssa 🙂 Kahden tunnin aikana käydään läpi ihonhoidon perusteita ja luonnonkosmetiikan ja synteettisen eroista, jaan innostavia DIY-kosmetiikkareseptejä ja kerron tietysti ravinnon merkitysestä ihon hyvinvointiin.

Siis kaikenkaikkiaan ihan supermielenkiintoinen ja inspiroiva ilta tiedossa! Tuu mukaan ja vinkkaa ystävällekkin 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kuva: Siiri Saarela

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.