Hae
Aino Mäkelä

Loppuviikon menovinkit

Loppuviikon menovinkit

Keskiviikkoa elettäessä ois varmaan jo aika paljastaa loppuviikon parhaimpia menovinkkejä, tapahtumia joita ei kannata missata! Tapahtumat järjestetään luonnollisesti Helsingissä sillä täällähän mäkin asun, joten pyydän jo valmiiksi anteeksi paikkakuntasyrjinnästä 🙂 Helsingissä kuitenkin tapahtuu niin paljon kaikenlaista, että nää hyvinvointiskenen jutut saattaa helposti jäädä huomaamatta jos niistä ei huudella tarpeeksi. Kannankin siis oman korteni kekoon sillä mua ainakin harmittais ihan hirveästi jos jokin seuraavista jäis multa välistä.

  • Torstaina 27.8 kliininen ravintoterapeutti Sinikka Pakeman aloittaa syksyn luentosarjansa luennolla ”Ravinto, elämäntavat ja ikääntyminen – Detox your life”, jossa on mukana myös espanjalainen tohtori Jean Garant Mendoza. Vaikka ikääntyminen ei vielä lähitulevaisuudessa ookkaan edessä niin me voidaan silti meidän jokapäiväisillä valinnoilla vaikuttaa siihen jo tänään. Liput ja lisätiedot.
  • Perjantaina 28.8 on luvassa huippufiilistä, kun Suomen ylpeys Susijengi kohtaa kotikentällä Ukrainan! Viime vuonna korispelejä fanittaneena kaiholla muistelen sitä uskomatonta fiilistä katsomossa enkä ihmettelekkään yhtään Suomen fanien saamasta positiivisesta huomiosta viime syksyn MM-kisoissa. Se aito ilo ja riemu sekä käsittämättömän mahtava yhteishenki on todellakin kokemisen arvoinen! Kävi itse pelissä miten tahansa.. 😛 Liput & lisätiedot.
  • Lauantaina 29.8 on Holtittomien bileiden aika, kun Tukholmassakin suosittu alkoholiton klubimeininki rantautuu vihdoin myös Suomeen! Hauskoja tyyppejä, tyylikästä musiikkia, tanssimista ja herkuttelua – ei kuulosta lainkaan hullummalta, eihän? Tätä me kaikki ollaan odotettu. Ainakin minä 😛 Lisätiedot.
  • Koko viikon aina lauantaihin saakka löydät ravintola Helmen yhteydestä POP UP – Jädebaarin! Eikä kyseessä oo mikä tahansa jädebaari, vaan tarjolla on ainoastaan terveellisiä (gluteenittomia, maidottomia, sokerittomia) jäätelöitä. Eikun herkutteleen! Lisätiedot.

Ja vielä extrana haluan kehottaa teitä kaikkia äänestämään The Blog Awardseissa omia suosikeitanne! Mun Hyvinvointi -kategorian ääni menee suloiselle ja valloittavalle Ellalle, joka on muuten myös ottanu tän postauksen hauskan kuvankin. Ella onkin ihan supertaitava kaiken muun ihanan lisäksi!

Niin ja käykäähän jättämässä reseptitoiveita E-kirjaa varten eiliseen falafel-postaukseen, jos se meni ohi 🙂 Ilman teidän toiveita päästän oman mielikuvitukseni mielivaltaisesti valloilleen! Hehhehhe.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

4 kommenttia

  1. Liisa K kirjoitti:

    Voi Aino oot ihana <3 Ja aivan ihana toi kuva susta!

  2. Ellae kirjoitti:

    Oi nyt huomasin tän, Aino kiitos! :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.