Hae
Aino Mäkelä

Bootcamp 1/3

Tänä vuonna vietin Juhannuksena myös ihan vaan lomailun lisäksi pienimuotoista treenilomaa. Sain nimittäin mökille seuraksi mun ihanan siskon, jonka kanssa tsempataan toisiamme tavoitteidemme suhteen etänä aikalailla päivittäin – tietysti tää tilaisuus piti käyttää hyödyksi ja vetää tehokas kolmen päivän mini-Bootcamp!

Perjantaina Bootcamp-ohjelma alkoi aamun noin viiden kilometrin juoksulenkillä, kun hölkkäsin helteessä järven toiselle puolelle mummolaan. Harmi vaan, että unohdin sykemittarin kotiin sillä sitä olis tarvittu – olis nimittäin ollut kiva tietää, kuinka korkealle syke nousi kun lenkin loppumetreillä sain melkein kimppuuni pari vihaista lokkia. Se fiilis, kun hetki hetkeltä linnut laskeutuu alemmas ja huuto vaan yltyy oli oikeasti ihan kamala enkä uskaltanut enää kävellä takaisin mökille, vaan mun piti soittaa itselleni kyyti.. 😀 Hah!

BootcampAamun lenkin jälkeen vietettiin päivä rannalla ja illalla olikin sitten vuorossa ensimmäinen treeni! Me ei otettu aikaa, mutta suosittelen kelottamaan omat treenit ja tekemään tätä säännöllisesti samalla seuraten omaa kehitystä – se on tosi motivoivaa kun huomaa suoriutuvansa aina vaan nopeammin ja nopeammin 🙂

Bootcamp -treeni

Viisi kierrosta
* 20 kahvakuulaheilautusta
* 20 askelkyykkyä
* juoksu 150m

Viisi kierrosta
* 10 punnerrusta
* 10 dippiä

Kolme kierrosta
* kylkinosto (oikea)
* minuutin lankkupito
* kylkinosto (vasen)

BootcampMiten teiän Juhannus – tuliko sporttailtua vai otitteko ihan vaan iisisti?

Tää treeni oli kyllä kivan hapottava, joka kyllä tuntui seuraavana päivänä mukavasti lihaksissa! Kokeilkaa ja kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.