Hae
Aino Mäkelä

Sopivassa lihassa?

Moikkamoii!

Kävin tänään aamulla kehonkoostumusmittauksessa tekemässä pientä tilannekatsausta. Ja positiivisiahan ne tulokset oli! 🙂 Tässä kevään aikana on ollut tarkoitus kasvattaa lihasta ja hienosti +1,4kg sitä olikin tähän runkoon muodostunut, jee!! ’Jo hetken aikaa oonkin fiilistellyt omaa peilikuvaani, joka alkaa olla aika lähellä sitä mitä sen haluankin olevan – naisellinen ja sopivasti lihaksikas. Nyt sitten seuraavaksi ois tarkotus alkaa saada sitä lihasta vähän esiinkin eli uutta treeniohjelmaa ja vähän ruokavaliofiksailuja tiedossa, hih. Mutta siitä lisää myöhemmin sitten kun on sen aika, oon sen verran tyytyväinen mun kroppaan tälläkin hetkellä, että mikään hätä tässä ei oo 😛

Ilmottauduin muuten äskön Midnight City Runiin – onko muita tulijoita? 😉 Oon ihan mielissään! Ja syksyllä ois kyllä tarkoitus koluta parit muutkin juoksutapahtumat elikkäs nyt pitäis sitten rueta vähän niitäkin varten treenailemaan. Mulla himottais hirveästi hommata itselle juoksuohjelma/-valmentaja, mutta pikainen googlailu ei ainakaan vielä tuottanut tuloksia. Vinkkejä siis otetaan vastaan!

Juotava aamupala, namsk!

Juotava aamupala, namsk!

Tänään nautin aamupalani lasista. Idean smoothieen sain jo aiemminkin hypettämästäni kirjasta Hengähdyshetkiä, jossa tämä oli esitelty ”stressinpoistaja” reseptinä 🙂 Smoothie siis sisältää mustikoita, kookosmaitoa, macajauhetta sekä cashewpähkinöitä ja kreikkalaista jugurttia, joka ei varsinaiseen reseptiin kuulunut. Tänään onkin ollut aika huoleton ja kevyt olo eikä edes kiukuttanut, vaikka sain kaatosateen niskaani rullaluistelulenkillä. Ehkä siinä smoothiessa sitten oli jotain taikaa 😉

Nyt mä jätän teidät viikonlopuksi rauhaan ja keskityn juhlimaan ystäviä sekä sukulaisia ja nauttimaan vapaasta viikonlopusta. ONNEA muuten kaikille valmistuneille sekä ylioppilaille!

Ihanan rentouttavaa viikonloppua kaikille<3

4 kommenttia

 1. siiri kirjoitti:

  jei mäkin oon tosiaan midnight runiin tulossa! eli siellä VIIMEISTÄÄN nähään eiks niin ?<3

  • Aino kirjoitti:

   Kyllä vaan! Mihin ryhmään ilmottauduit?:)

   Mut hei, tuun mun kesälomalla kyllä Turkuun käymään!!

 2. Salla kirjoitti:

  Mäkin olen tulossa Midnight Runille, jo kolmatta kertaa. Voin sanoa että tapahtuma on aivan huikee elämys!!
  Mulla treenistrategiana on toiminut kaksi raskasta ja yksi kevyt 8-10km lenkki viikossa. Sillä oon saanut tosi hyviä aikaparannuksia. Treeni-iloa! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jeiii kiitti! Ehkäpä nähään siellä 😉 Ajattelin ite kans, että muutama hiitti ja sitten pari kevyempää&pidempää lenkkiä ois hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.