Hae
Aino Mäkelä

Joulujuttuja

Nyt on vapaat ohi ja mitä ihanin Joulu vietetty perheen kanssa, joten taas voi palata blogin pariin 🙂 Vaikka meidän suunnitelmat Joulun vieton suhteen muuttui viimehetkellä oli se mitä parhain, ihanin, lämpimin ja kylläisin. Mä en oo varmaan koskaan nähnyt niin pientä vauvaa kuin mun kymmenen päivän ikäisen siskontytön, jonka kanssa sain jakaa ensimmäisen Joulun 🙂

 Katottiin The Joulukalenteri -maratoonina läpi ja mä näytän tossa kuvassa ihan Näsältä! 😀 Kummityttöä silti onneksi ennemmän naurattaa entä pelottaa 🙂
 Meidän mökkirosvo oli vienyt mm kanelin! Ei ollu joulupuuro yhtä hyvää ilman 🙁
 
Hahha isi ruokalevolla! Tuohon se nukahti ja rupes kuorsaamaan, söpö 🙂 

Vietettiin siis päivät mun siskon luona ja illat mökillä äitin,isin ja pikkuveljen kanssa. Oli paljon ruokaa, mmm rakastan lanttulaatikkoa!, ja herkkuja. Söinkin hyvällä omallatunnolla turhia ressailematta sillä onhan joulu vaan kerran vuodessa 🙂 Nyt on suklaakiintiö kyllä hetkeksi täynnä! Se on kumma homma se, että vaikka on jo ihan makeaövereissä niin silti sitä pitää vaan syödä lisää?

Miten teidän Joulu sujui?

Meillä oli mökille mentäessä kiva yllätys kun mun eno oli kuukausi sitten katkaissu sieltä lämmöt kokonaan pois lähtiessään… onneksi ei ollu vesiputket jäätyny! Hrrr… Eka ilta meni siis mökkiä (ja itseä) lämmitellessä takan ääressä 😀 Kaikkea sitä.

 Koristelin meiän kuusen ihan ite! Ihana että oli kuusi vaikka oltiinki mökillä:) 

Syömisen lisäksi tuli myös liikuttuakin ja testailinkin ahkeraan mun uutta sykemittaria, jonka sain joululahjaksi. Kyllä ihmiset vähän ihmeissään ajeli autolla ohi, kun pakkasta oli -25 ja meikätyttö spurttaili menemään.

Sain ihania ja hyödyllisiä lahjoja, esittelen joitain myöhemmin 🙂 Lahjat ei oo mulle joulussa mitenkään tärkeä juttu, mutta toki on ihana saada kaikkea mitä oikeasti tarvitsee. Ja konvehtirasiaa ei löytynyt yhdestäkään paketista, se oli positiivista se.

Parasta kuitenkin näissä vapaissa (ja Joulussa, hyvän seuran lisäksi) oli ehdottomasti lepo. Heräsin kyllä aamulla aikaisin, mutta lepäilin pitkin päivää – otin iisisti sohvalla teemukin kanssa ja lueskelin kirjaa, kudoin jne. Ja täysin hyvällä omallatunnolla 🙂 Teki hyvää.

Mutta nyt takas arjen pariin – aamulla töihin ja salille! Oon tehny muutoksia mun punttitreeniin ja voisinkin myöhemmin postailla siitä ihan kunnolla 🙂

2 kommenttia

  1. Venla Jumppaa kirjoitti:

    Voi kuinka pikkuinen hän on! Sydän sulaa 🙂 Mielenkiinnolla odotan punttitreeni ohjelmaasi, jospa siitä saisi jotain ideoita omaankin.

    • Aino kirjoitti:

      Niinpä, aivan valloittava pikkuihminen :)! Mä koitan saada kirjoitettua siitä jotain järkevää viimeistään alkuviikosta, kun työkiireet vähän hellittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.