Hae
Aino Mäkelä

Superviikko ja sen suosikit!

Mä en itse oo mikään älytön shoppailija, mutta kun ostan jotain satsaan aina johonkin mihin rakastun ensisilmäyksellä tai johonkin mikä lisää mun hyvinvointiani. Ja yleensä se ensisilmäyksellä rakastuminen tarkoittaa myös hyvinvoinnin lisääntymistä, sillä kyllähän se piristää mieltä kävellä maailman hienoimmilla kengillä tai kantaa yllään kuin itselle tehtyä takkia. Eikö totta? 😉Kuitenkin suurimman osan rahoistani mä laitan hyvinvointiini muilla tavoin ja monesti täällä blogissa onkin keskusteltu siitä, kuinka kallista terveellinen elämä on. Oonkin pyrkinyt aina antamaan teille vinkkejä ja neuvoja kuinka itsestään voisi pitää huolta niin, ettei lompakko kärsisi liikaa ja nyt on taas yhden vinkkipostauksen aika.

Nimittäin tällä viikolla vietetään Superviikkoa ja se tarkoittaa nimensä mukaisesti supereita tarjouksia, jotka on hyödynnettävissä tämän viikon ajan. Nyt vinkkaankin teille kaikille ihan mielettömistä tarjouksista, joiden avulla voitte säästää selvää rahaa ja tehdä samalla itsellenne (ja ympäristölle!) hyvää! FitnessFirst on varmaan verkkokaupoista se, joista näin ravintohifistelijänä tykkään eniten. Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat ja paljon ihanaa luomua. Tällä viikolla kaikista normaalihintaisista tuotteista saa -20% alennuksen käyttämällä kassalla koodia ”SUPERVIIKKO”!

Mun kaapista löytyy aina kookosöljyä, chia-siemeniä, viherjauhetta, vaniljanmakuista heraproteiinia ja tietty kookosmannaa! Hiukset värjään aina Cultivator’sin kasviväreillä ja parhaat unet saan Sleep Well -jauheen kanssa (tästä kerron ens viikolla lisää!).Jos haluat oppia pitämään sun ihosta parasta mahdollista huolta, nyt on sun tilaisuus. Nimittäin TwistBe:n kehuttu Uusi alku ihollesi -valmennus on vielä sunnuntaihin asti saatavilla -60% tarjoushintaan 49€ (ovh. 127€), kun käytät koodia SUPERVIIKKOUAI. Mä luotan näihin naisiin ja tiedän tän olevan jokaisen pennin arvoinen sijoitus, sillä tän jälkeen ei oo enää paluuta entiseen 🙂Ihana luonnonkosmetiikan keidas Jolie tarjoaa myös koodilla SUPERVIIKKO etuja, sillä koodia käyttämällä saat 10€ alennuksen kaikista vähintään 60€ ostoksista! Tarjous ei kuitenkaan koske tuotemerkkejä Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, In Fiore, Josh Rosebrook, Less is More, NUORI eikä lahjakortteja, Jolie boxeja tai span palveluita. Ja mun on pakko vielä mainita, että mun lemppari vaatekauppa Lindex tarjoaa tämän viikon ajan kaikista – myös aletuotteista! – -15% tarjouksen koodilla superweek18 ja mä ainakin itse siirryn seuraavaksi juuri sinne katsomaan, mitä kivaa löytäisin piristämään omaa syksyäni.. 😉

Kaikki nämä tarjoukset on siis voimassa vain sunnuntaihin 16.9.2018 saakka, joten kannattaa toimia nopeasti.

Ihanaa torstai-iltaa,
<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.