Hae
Aino Mäkelä

Mä onnistuin!

Jeeejeejeee! Joku aika sitten toivottiin banaanittomia herkkureseptejä ja silloin sain luotua itselleni pakkomielteen omenaletuista. Tarvittiin muutama epäonnistunut kokeilukerta (aina koostumus meni pilalle – maku oli kyllä aina kohdillaan, onneksi) ja tänään vihdoin kaikki natsas – niin maku kuin koostumuskin.

 
Omenaletut
kananmuna
2rkl omenasosetta
1rkl turkkilaista jugurttia (maitorahka ja kreikkalainen käy myös)
2rkl vaniljaprotskua*
kanelia

–> Sekoita kaikki ainekset keskenään taikinaksi, mausta kanelilla ja paista pannulla kookosöljyssä!
Nauti sellaisenaan tai haluamiesi lisukkeiden kanssa – mulla oli kaverina omenasosetta ja mantelirouhetta 🙂

*Voit käyttää myös muita jauhoja, jos et proteiinijauhetta omista tai halua käyttää. Toisen lusikallisen voi korvata myös esimerkiksi pellavansiemenrouheella, kuten itse tykkään joskus lettujen kanssa tehdä.
Omenasosehan on helppo valmistaa itse – kuutioi haluamasi määrä omenoita ja keittele niitä niukassa vedessä niin, että ne pehmenee. Sitten vaan sauvasekoittimella soseeksi ja valmista on! Ite aina keittelen kerralla vähän isomman satsin ja makeutan soseella sitten esimerkiksi rahkaa, puuroa, syön lettujen kans tai milloin mitäkin 🙂
 
Tänään nää letut toimi mulla pre-workout välipalana sillä seuraavaksi suuntana on potkunyrkkeilytreenit. Mun yläkroppa on ollut tänään ihan hellänä eilisen käsitreeni+sulkapallo -kombon jälkeen, katotaan kuinka toimintakykynen oon huomenna.. 😀

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Voisitko tehdä postauksen blogeista, joita luet? 🙂

 2. Senja kirjoitti:

  nam nam kuullostaapa hyvältä !hehe itekään en ole banaanin ystävä, joten en ole niitä kuuluisia banaanilettuja kokeillut:Dtää oli siis kivaa vaihtelua ja pääsee varmana kokeiluun;)

  • Aino kirjoitti:

   Nää oli kyllä superhyviä ja nyt mulla vaan pyörii päässä lisää ideoita millasia erilaisia omppulettuja vois tehä! 😀

 3. Jonneli kirjoitti:

  Harmittelin tässä juuri miehellekin, että hitsi kun ei ole tällä hetkellä tuota vanilja proteiinia. Olisin niin halunnut tehdä näitä. Sellaista melko pahan makuista mustikka-vaniljaproteiinia tosin kaapin perältä löytyisi…ehkä se saattaisi tuossa lätyssä mennäkin. Varmasti olisi hyviä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.