Hae
Aino Mäkelä

5 random faktaa

Instagramissa on kieränyt viiden faktan haaste ja eilen innostuin itsekkin ottamaan siihen osaa. Koskase oli niin hauska ja sai paljon hyvää palautetta, halusin jakaa sen tietysti myös tänne bloginkin puolelle – siellä ruudun takana kun on varmasti sellaisiakin tyyppejä, joille mä en ole kovin tuttu entuudestaan 🙂

5 random faktaa

1️⃣ Lapsena ajattelin yhteen väliin, että musta tulis isona poliisi ja asuisin asuntoautossa. Miten kätevää ois kun koti kulkis aina mukana?! ?

2️⃣ Mulla on maailman paras kämppis, joka on myös mun paras kaveri ❤️ Ja aika moni on myös luullu, että ollaan vähän enemmän ku kämppiksiä ??

3️⃣ Oon kirjoittanu kaks kirjaa, joista toisen sain tehdä ihan superihanien naisten kanssa:  Monna Pursiaisen, Maiju Kauppilan ja Hanna Sumarin ❤️❤️❤️

4️⃣ Mulla on ollu elämässä kaks ajanjaksoa, kun oon käynyt terapiassa. Toinen oli vuos sitten ja toinen parikymppisenä, kun koko elämä ja oma alkoholinkäyttö ahdisti.

5️⃣ Päivän paras hetki on, kun tuun töistä kotiin – vastassa on aina kolme ihanaa pisamanaamaa, jotka ois niin mielellään mukana KAIKESSA mitä mä teen ?Ja myös valokuvissa ?

Rentouttavaa viikonloppua,
<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.