Hae
Aino Mäkelä

Moi vaan, Kroatia!

Kroatia, HvarKroatia, HvarKroatia, HvarKroatia, HvarTäällä ollaan! Kroatiassa, lämpimässä, turkoosin veden äärellä. Lennettiin Splittiin ja suunnattiin heti lentokentältä satamaan, mistä otettiin ensimmäinen lautta Hvarin saarelle – siis ensimmäinen, johon mahduttiin. Tunnin lauttamatkan jälkeen saavuttiinkin ihan uskomattoman kauniiseen rantaan, varmaankin kauneimpaan paikkaan missä oon ikinä käynyt.

Pystyisimpä taltioimaan kuviin edes puolet tästä kauneudesta, minkä ympäröimänä mä oon saanut viime päivät viettää.

Kroatia, HvarKroatia, HvarNeljän koplana matkustaessa päätettiin vuokrata asunto Airbnb:stä, jotta päästään mahdollisimman kotoisaan tunnelmaan ja saadaan elellä ja kokkailla miten huvittaa. Tehtiinkin ihan täydellinen löytö: pieni, söpö karavaanarityylinen ”mobile home” keskeltä oliivipuutarhaa. Kämppä itsessään on tosi tunnelmallinen ja kaiken kruunaa uima-allas oliviipuiden katveessa.

Kroatia, HvarKroatia, HvarKroatia, HvarLoman ensimmäiset kaks päivää on ollu ihan täydellisiä ja on ihan huippua olla reissussa sellaisten tyttöjen kanssa, joiden kanssa ajatukset kulkee tosi hyvin yksiin. On niin hauskaa kuinka ollaan tutustuttu kaikki toisiimme internetin kautta – tavalla tai toisella – ja ehkä just siks meillä onkin niin kivaa.

Kroatia, HvarTänään jatketaan saariseikkailua ja aamupalan jälkeen lähdetään vuokraamaan skooterit! Ja äiti, ei tarvi huolia, mä lupaan laittaa kypärän päähän.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Kuvista kiitos myös Katalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.