Hae
Aino Mäkelä

Tehostartti vapaapäivään!

Mulla on tänään vapaapäivä ja avasin tietokoneen vasta nyt ekaa kertaa tällepäivälle – tosi hassua! Mulla on ollut ihan mieletön päivä, mites teillä?

Heräsin aamulla lenkille. Mulla on aina ollut aika surkee kunto, joten liikoja tavoitteita en itselleni asettanut – aion tasaisesti kevään myötä kehittyä tässä juoksuharrastuksessa ja kehittää kuntoa, hiljaa hyvä tulee 🙂 Tarkoituksena oli juosta 2km eli reilut 10minuuttia lenkin alkuun, höllätä hieman ja sitten loppumatka rennosti hölkkä/juoksu -osuuksilla. Kevyt lenkki siis, jolla saisi hien pintaan.

Mutta kuinka kävikään?! Ahhhh juoksu kulki kuin unelma! Tuntui että jalat vaan liukui alla eikä mun huonosta kunnosta ollut tietoakaan. Kun puhelin ilmoitti 2km matkan olevan täynä jatkoin juoksemista ja innostuin vielä vetämään lyhtypylväidenvälit intervalleina. Ahhhh mikä fiilis! En ois uskonu jaksavani oikeasti juosta noin pitkään putkeen, se on aina tehnyt tosi tiukkaa (mähän sanoin että mulla on surkee kunto 😀 t. EX-röökimuija), joten voitte vaan kuvitella kuinka hyvä mieli mulla oli. Parin minuutin hölläilyn jälkeen jatkoin juoksemista ja juoksinkin loppumatkan kotiin asti… ihanaaaaa. En malta oottaa että pääsen uudestaan 🙂

Riemuidiootti. Ja pikkusen hikinen naama 🙂 Vajaat 40minuuttia – reilut 5km – poltettuja kaloreita lähemmäs 500

Ja ne endorfiinit mitä juokseminen saa aikaan! Voi hyvänen aika, ei mistään muusta tuu samanlainen fiilis ja endorfiiniryöppy kun onnistuneesta aamulenkistä 🙂 Vaikka normaalistikkin oon tosi aktiivinen tyyppi, oon tänään senkin saralla ylittänyt itseni.. Mä mm innostuin lempparisarjojen katselun sijaan tekemään kouluhommia, joiden deadline on viikon päästä 😀 Ei ihan mun tapaista, mutta oli vaan niin hyvä fiilis että oli pakko hyödyntää!

Nyt kun salillakin on käyty ja koko päivä oltu reippaana, oon varmaan oikeutettu makaamaan sohvalla loppuillan? 😉 (Jos vaan maltan.. vielähän tässä kerkeis vaikka siivota 😀 ) Meidän piti mennä luistelemaan, mutta ulkona on aika karmiva ilma – räntä sattaa…heh, ei ois varmaan kovin nautinnollista!

Tää uunituore herkku puolestaan on.. namnam… ja ei oo mitään sokerirasvamössöä vaan ihan guilt-free nannaa 🙂 Todellakin ansaittua herkkua ja ihan omin kätösin leivottua.

4 kommenttia

  1. jasmine kirjoitti:

    mulleki tarttu ihan sun into =) ihanaa et juoksu kulki!

  2. essipessi kirjoitti:

    Oh suurena leivän rakastajana voisin haluta tuon leivän ohjeen! Näyttää ihanalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.