Hae
Aino Mäkelä

Erilainen Joulu

Tuntui, että Joulu meni ohi ennenkuin se alkoikaan. Torstai-iltana suljin puhelimen ja vietin neljä päivää täysin mun omassa joulukuplassani, joka tänä vuonna oli hyvin erilainen mitä vuosiin.

Miten teidän Joulu sujui? 

Erilainen joulu

Mä rentouduin, herkuttelin, kokkasin, askartelin, lauloin ja soitin piano, luin kirjoja, katsoin leffoja, kävin avannossa, treenasin, lenkkeilin ja tein lumitöitä. Näin niinku muun muassa. Meillä oli nimittäin ”aikuisten joulu” sillä meidän katon alla ei ollut tänä vuonna yhtään lapsia.

Jotenkin niiden pienten kutkuttavan jännityksen, aidon herkkyyden ja riemunkiljahduksien puuttuessa en päässyt ihan siihen joulufiilikseen mitä yleensä.  Ja vaikka Joulu olikin ihana, niin tänä vuonna se tais olla mulle enemmänkin vain tietynlainen hengähdyshetki ennen vuoden vaihdetta. Todella odotettu  ja nautinnollinen sellainen.

Erilainen joulu

Ei meidän aikuistenkaan Joulussa mitään vikaa ollut, todellakaan! Ruoka ja seura oli loistavaa, lautapelejä pelattiin pitkälle yöhön ja muiden kömpiessä nukkumaan innostuttiin vielä siskon kanssa kylille laulamaan karaokea.

Joulu oli siis todellakin erilainen, mutta omalla tavallaan just tähän hetkeen täydellinen.

Kiitos perhe, kiitos ystävät <3

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.