Hae
Aino Mäkelä

Juoksuenkkaa ja materiaalirakkautta


Hellurei!

Eilen oli aamulla aika mahtava lenkki – kävin juoksemassa sen täyden kympin, mitä en muista juokseeni varmaan oikeastaan koskaan? Sunnuntaina kävellessäni Kaivopuistosta kotiin mä tajusin, että siinä on mulle loistava lenkkireitti ja siellähän mä sitten aamulla kävin mutkin. Paitsi että eilen mä jätin Katajanokan kiertämättä..hahha, kyllä sunnuntaina vähän nauratti kun tajusin millasen hurumutkan olinkaan tehny 😀

Alle tuntiinhan se kymppi meni ja vielä ihan reippaastikkin! Oon kyllä kiitoksen velkaa sille punapaitaselle tytölle, joka kiltisti toimi mun jäniksenä osan matkasta – ois voinu vauhti hyytyä jossain vaiheessa, jos ois vaan kehdannu antaa periksi 😉 Sisukkaasti kuitenkin pysyin kannoilla ja loppumatkasta vedin jopa ohi. Hahhahhaaa!! 😀

Todistin taas itselleni siis, että ihan omasta päästä se luovuttaminen ja rajojen ylittäminen on vaan kiinni. Kun oli tarpeeksi halua niin vauhti ei hyytynyt eikä kymppi jäänyt juoksematta. Voi olla, että heikompana päivänä olisin luovuttanut – en siksi että kunto ei olis kestänyt vaan siksi, että pää ois pettänyt 😉

Eilen sain myös perheenlisäystä – ihanat Niken Flex Trainerit <3 Raikas väri oli ehkä ensimmäinen asia, johon mä näissä kengissä rakastuin mutta ai että, on kyllä ihan mahtavat jalassakin! Alkuperää mä ajattelin nää mun työkengiksi, mutta eiköhän nää ihan treenikäyttöön nyt kuitenki mene. Perus treenikenkiä kun ei koskaan voi olla liikaa, vaii…?! 😀

Tällä viikolla mä saankin taas treenikuviot kunnolla käyntiin, en malttais millään oottaa! Kouluhommat ja työkuviot alkaa tasaantua niin aikaakin rupeaa löytymään enemmän kaikelle oheistoiminnalle. Ja tänään meillä on koulussa ohjelmassa eka treenipäivä!! Äääks, niin siistiä – en malta oottaa millasia ylläreitä ne on meidän päänmenoksi keksiny 🙂 

Miten teillä on viikko starttaillut? Ootteko jo saaneet viikon treenit pyöräytettyä käyntiin? 🙂

8 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  onnea kympistä! alle tunti on kova aika 🙂 jei!

 2. Heini kirjoitti:

  Toi on kyllä niin totta, että päästä se on kiinni suurimmaks osaks. Asenne ratkaisee aina 😉

  Mutta hei, onnea suorituksestasi! Ootko jonnekin juoksutapahtumaan ajatellut mennä?

 3. Salla kirjoitti:

  Noi on kyllä ihanan väriset kengät <3 Niinhän se on ettei voi olla liikaa treenivermeitä 🙂 Mullakin on neljät juoksukengät.
  Mä otan nyt aika iisisti tän viikon ennen Midnight Runia: hölkkäilyä, pyöräilyä ja uintia, semmosta mitä ei edes treeniksi miellä. Eilen tein kyllä semmosen vartin pikatreenin, auts, tuli VÄHÄN kyykättyä 😀

  • Aino kirjoitti:

   Hihhii treenikamojen shoppailu on vaan niin kivaa! Ja paljon enemmän omannäkösiä vaihtoehtoja entä ”normivaatteissa”:D

   Kuulostaa hyvältä! Mulla on koulun puolesta aika rankka treeni perjantaina, toivottavasti se ei hidasta mun lausntain menoa 😀 Muuten ois itelläki tarkotus ottaa vähä rennommin!

 4. marissa kirjoitti:

  Onnea!! Ihana fiilis välittyi tästä postauksesta, taidanpa juosta kympin heti kun pääsen taas kotiin reissusta! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jee kiitti Marissa!! 🙂 Kyllä se onnistuminen tuo hyvää mieltä, hihhi.

   Huippua loppulomaa, nauti!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.