Hae
Aino Mäkelä

Workshoppeja, alennuksia ja workshopalennuksia !

Mä lupailin teille täksi viikoksi ”Raakakakku lähikaupasta” -tyyppistä postausta, mutta en valitettavasti millään ennätä sitä nyt teille kirjoittamaan loppuun. Se on jo luonnoksena valmiiksi, mutta vaatii vielä hiontaa ollakseen täydellinen joten joudutte vielä hetken odottamaan – anteeksi! Syy tähän kiireeseen on yksinkertainen: muu elämä.

Muu elämä käsittää välillä myös juhlahumua ja kuplajuomaa, kuten tiistaina Suomen Kultakellon uuden liikkeen avajaisissa! Välillä pitää myös ottaa rennosti, eiks vaan?

En oo tällä viikolla vieläkään saanut purettua mun muuttolaatikoita, joten elän kaaoksen keskellä joka ahdistaa mua suunnattomasti eli kodin järjestäminen on tällähetkellä vapaa-ajan prioriteeteistä korkeimmalla. Heti treenien jälkeen 😉 Lisäksi mulla alkoi eilen uusi työ ( !!! ) ja yks iso projekti on tässä vielä loppusuoralla, joten senkin kanssa menee vielä hetki aikaa.

Mutta jos raakakakkuhommat kiinnostaa niin lauantaina GreenStreetillä on mun houstaama raakakakkuworkshop, johon on vielä muutama paikka vapaana! Eli sinne ehdottomasti ilmottautumaan, jos haluatte oppia raakakakkuilun saloja 🙂 Se ”Raakakakku lähikaupasta”, kun on kuitenkin sitten just sitä alepatyyliä eli mitään kovin ihmeellisenmahtavaa mitä taas workshopissa on luvassa 😉 

Ja te kun niin monesti kyselette noista workshopeista sekä niiden hinnoista niin ajattelin nyt teillekkin kertoa, että Terveyskimpassa on meidän raakasuklaaworkshopit -30% alessa! Eli ehdottomasti nyt jos koskaan kannattaa käydä oma lahjakorttinsa workshoppiin ostamassa ja ostaa samalla vaikkapa kaverille tai vanhemmille joululahjaksi, hihhi.

Hihhihihiii viime viikon hassuttelua ihanan Heidin kanssa toimistolla.
Mulla on valehtelematta ihan huiput työkaverit <3

Nyt elämän myllerrysvaiheessa eli tavaroita pois heitellessä ja kaikesta vanhasta luopuessa on ajankohtaista myös tehdä uusia hankintoja. Ja illalla kun väsyneenä makaa kotona eikä jaksa tehdä mitään erikoista niin mistä tulis sen parempi mieli kuin nettishoppailusta? Olin revetä onnesta, kun aamulla Petra kertoi hoksanneensa, että SportsDirectiltä shoppailusta saa nykyään myös Ostohyvitystä!!

Löytyykö ruudun takaa muita aktiivisia nettishoppailijoita? 😀 Mä oon ihan toivoton sen suhteen jos pääsen alkuun ja yritänkin nyt kovasti hillitä itseäni, mutta syksyisin oikeasti vaan tarve kaikelle uudelle on aika kova.. Nytkin mä oikeasti tarvisin uudet työkengät ja painonnostokengät puhumattakaan kaikista jutuista meidän tulevaa Portugalin matkaa varten. Käykäähän muuten jättämässä matkavinkkejänne TÄHÄN postaukseen – APUA, me lähtään jo viikon päästä!

Onneksi netissä shoppailu on helppoa ja kaikki parhaat alennukset on aina helppo löytää – viime viikolla törmästin Alennussankari.fi -sivustoon, joka on pullollaan erilaisia alennuskoodeja eri verkkokauppoihin.. En kehtaa edes kuinka monta pakettia niin sisustus, urheilu kuin vaatepaketteja mulle on nyt postiin tulossa, mutta sen voin kertoa että säästin euroissa valehtelematta monia satoja 😀 Onko teillä jotain hyviä nettishoppailuvinkkejä, esimerkiksi just alennusten suhteen?

Instagramista @makelaino löytyy jo vähän sneak-a-peakia detox-hommiin 😉

Lupailemani raakakakkupostaus ja detox-postaus tulee siis heti kunhan kerkeän paneutua niihin niiden ansaitsemalla tavalla. Sitä odotellessa kannattaa muuten käydä vielä osallistumassa ARVONTAAN mun blogin Facebook -sivulla, joka on käynnissä vielä huomisen ajan 🙂

Kiitos siis ymmärryksestä ja voihan se jo olla, että saan nyt jonkun energiaryöpyn ja illalla koti on jo TIP-TOP kunnossa ja huomisesta alkaen postaustahti on jo normaali! Mä eilen kirjottelin ylös kaikkia ajatuksia joista haluan teille kirjottaa ja otsikoita kertyi ylös reilu kymmenen.. Eli ainakaan ideoista ei mulla oo pulaa 😀

<3 Aino

8 kommenttia

 1. anna kirjoitti:

  Hahah, tuo Petran SD-uutinen yllätti miutkin kyllä niin iloisesti 😀 ”Voisko ihanammin päivän enää alkaa…” ;D

  Jaksamista, Aino! Siulla on nyt monta rautaa tulessa, ja vaikka kaikki kivoja juttuja onkin niin älä väsytä itseäsi liikaa 🙂 <3

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos muru huolenpidosta <3 Mä eilen jopa sanoin yhdelle jutulle "EI" ja lupasin itselleni, että vietän illan ilman YHTÄÄN AINUTTA työjuttua! Mieti! 😀 Jotain normaalia perjantai-illan viettoa, kuten esimerkiksi leffankatsomista siis tiedossa… woooop! 😀

 2. Petra kirjoitti:

  Vitsi sä olit nopea 😀 😀

 3. Marjut kirjoitti:

  SD:lta ostohyvitystä?! OH MY! Tämä ei tiedä hyvää mun lompakolle 😀

 4. mOM kirjoitti:

  Nettishobbailija kiittää ja kumartaa!!
  Ps. Tän ois voinu jakaa myös wadaapissa nii oisin heti ajanhermolla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.