Hae
Aino Mäkelä

Tervetulloo!

Heippa vaan kaikille ja tervetuloa tänne FitFashionin puolelle!

Vihdoin mä selätin tekniset ongelmat ja nyt kaiken pitäis pelittää normaalisti, vai onko jotain mitä mä en oo huomannut? Kommentteja ja kehitysideoita blogin ulkoasua koskien otan kyllä mielellään vastaan, joten antakaa paukkua!:)

Postaustoiveita on tullu paljon ja niitä toteuttelen heti kunhan aika antaa vähän periksi 🙂 Ja lisää saa tottakai laittaa tulemaan, mielellään kirjottelen jutuista joista haluatte lukea!

fitfashion1_140513

Tänne pohjoiseenkin on vihdoin rantautuneet lämpimät säät ja ihana auringonpaiste. Kyllä ne nostattaa kummasti fiilistä tämmösen hektisen arjen keskellä ja ihanaa kun on päivisin aikaa vielä nautiskellakkin niistä! Aamusta kun aina suuntaan kirjastolle ja yöt oon töissä, niin päivisin jää mukavasti aikaa aina kaikelle kivalle.

Treenien suhteen mulla on nyt menossa palauttava viikko eli salilla ei meikäläistä tällä viikolla tuu paljoa näkymään. Ei ois voinu tää palauttava viikko parempaan saumaan osuakkaan – on niin paljon töitä ja lukemista, että joku ihme ois pitänyt sattua että kalenteriin ois saanu treeneillekkin aikaa 😉 Potkistreeneissäkin mulla on nyt vika viikko meneillään.. harmittaa ihan hirveästi, mutta onneksi sitä voi sitten myöhemmin jatkaa halutessaan – nyt pitää kuitenkin ottaa pieni paussi, että saan täysillä keskittyä pääsykoerupeaman loppurutistukseen. Nää potkistreenit on siis viikon ainoat raskaammat treenit ja muuten ohjelmassa on vaan ihan palauttavaa joogaa sekä ihanista ilmoista nautiskelua lenkkeillen.

Nyt mä tästä lähdenkin kohti potkunyrkkeilysalia – meillä on tänään vuorossa vyökoe. JAIKS. Pitäkää mulle peukkuja, palailen fiilisten kanssa huomenna!

2 kommenttia

  1. beautifulsmile kirjoitti:

    Hei, minulla olisi toivepostaus: Millä tavoin laihtumisesi, ”elämäntapamuutoksesi”, terveellisen ruuan syöminen, treenaminen jne. on vaikuttanut itsetuntoosi ja itseluottamuksesi? Pidätkö enemmän ulkonäöstsäi, oletko vähentäyt/lopettanut itsesi vertaamisen toisiin, onko itseluottamus yltänyt muillekkin elämän oasa-alueille (ei pelkästään ulkonäöllisesti)…
    Olisi todella kiva kuulla kokemuksiasi tästä aiheesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.