Hae
Aino Mäkelä

Ismo tuli taloon

Hei! Blogi on ollut nyt hereillä talviuniltaan kolme päivää ja tää on jo mun kolmas postaus! Ei taida jäädä kenellekkään epäselväksi, että mä oon vähän innoissani?! 😀

Keltään joka seuraa mua muualla somessa, kuten Facebookissa tai Instagramissa, ei varmastikkaan oo jäänyt huomaamatta että oon saanut uuden perheenjäsenen! Hän on koiravauva Ismo, rodultaan walesinspringerspaniei ja iältään reippaat 15 viikkoa.

Ja mä olen aivan onnesta soikeana <3

Muistatteko kun eilen kerroin, että uskon kaiken tapahtuvan tarkoituksella? Ismon saapuminen mun elämään on yksi juuri tälläisistä hauskoista tarinoista <3

Oon nimittäin haaveillut omasta koirasta varmaan siitä asti, kun mulla ei ole enää ollut koiria. Viimeisen vuoden ajan oon kuitenkin leikkinyt tulella ja miettinyt asiaa enemmän tosissani, nyt kun mulla ei ole enää ollut yhtään oikeaa estettä koiran hankkimiselle ja +/- listassa kaikki miinukset oli asioista, joista halusin muutenkin eroon.. Oikeastaan mä taisin vain odottaa, että se ”mun koira” sattuisi kohdalle.

Kun palasin joululomalta kotiin ilmoitin mun parhaalle ystävälle, että kun otan koiran on se uros ja sen nimi on Ismo. Ja kolmen päivän kuluttua tää samainen ystävä näytti puhelimensa ruudulta mulle kuvaa walesinspringerspanielin pennusta, joka etsi kotia – ja voitteko uskoa: sen nimi oli Ismo!! Se oli jotenkin aivan käsittämättömän uskomaton tilanne koska kaiken muun hyvän lisäksi olin aivan rakastunut mun ystävän koiraan, maailman suloisimpaan Metteen, joka oli saman rotuinen kuin Ismo.

Niinpä mä ajelin Turkuun katsomaan Ismoa ja neljän tunnin ihastelun ja paijauksen jälkeen tuo pieni spanieli oli sulattanut mun sydämen täysin reippaudellaan ja iloisuudellaan. Ajattelin vielä miettiväni hetken, mutta oikeasti tiesin jo ovella että palaisin takaisin hakemaan Ismon kotiin – ja niinhän siinä sitten kävikin <3

Ismo on mitä mainioin tyyppi ja meidän yhteiselo on lähtenyt käyntiin aivan loistavasti! Oon jatkuvasti kiitollinen sen mielettömästä luonteesta ja uskon vahvasti, että meillä tulee olemaan Ismon kanssa tulevaisuudessa hauskaa monissa harrastuskuvioissa 🙂

Ja mä lupaan, että vaikka oonkin ihan intopiukeena Ismosta niin tästä blogista ei tuu jatkossa mitään koirablogia… ainakaan kovin pahasti 😉 Kaikki koirien ystävät voi toki halutessaan alkaa seuraamaan Ismoa instagramissa @ismothespaniel <3

Kerran koiratyttö – aina koiratyttö,
Aino

PS. Jyväskyläläiset koirakaverit saa lähetellä Ismolle treffikutsuja! 


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

 

8 kommenttia

 1. Len kirjoitti:

  Voi hyvänen aika miten ihana!!!!!! ? Ismosta saa mielellään spämmätä, koirakuvien katselu tekee onnelliseksi ☺️

  • Aino kirjoitti:

   Hän on kyllä tosi suloinen tapaus 😀 <3 ! Ja varmasti Ismo tulee vilahtelemaan paljonkin kuvissa, mun puhelimen muisti kun on jo nyt ihan täynnä sen kuvista 😀

 2. Sanna kirjoitti:

  Ihana Ismo!? meillä asustaa kolme Englanninspringerspanielia. Wellu, Pasi & Uuno

  • Aino kirjoitti:

   Oi, ihanan kuuloinen lauma teillä! <3 Mekin ollaan Ismon kanssa nyt hoitamassa mun kavereiden englanninspringerspanieleita ja seitsämää pentua (näkyy tuolla kuvissa 🙂 ), niin hurmaavia kavereita jokainen 🙂

 3. Noora kirjoitti:

  Ihana Ismo <3 Luka varmaan tykkäisi tavata 🙂 🙂

 4. Elina kirjoitti:

  Ihana Ismo! Onnea uudesta perheenjäsenestä ja mieletön määrä yhteisiä onnen hetkiä teille! ♡♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.