Hae
Aino Mäkelä

Arjen luksusta

Mä oon aika yksinkertainen ihminen. Tyydyn vähään enkä kaipaa isoja, mahtavia juttuja jotta tuntisin mun elämän merkittäväksi. Se on mun mielestä aika iso rikkaus 🙂

Arkena pienet asiat piristää kummasti. Lämmin sauna ja jalkakylpy rankan päivän päätteeksi on ihana rentoutumiskeino ja ahh kuinka ihanan tavallista? Niinpä. Itseään on helppo hemmotella vaikkapa kasvonaamioilla ja kynsien lakkaamisella. Ihanat pienet turhamaiset jutut jotka samalla edesauttaa omaa hyvinvointia ja piristää mieltä on oikeasti luksusta. Ja kaiken sen vaivan arvoista.

Myös ne hiljaiset hetket kynttilänvalossa hyvän kirjan tai elokuvan kanssa on joskus paikallaan. Pimeistä illoista on joskus ihana nauttia yksin viltinmutkassa omalla sohvalla aivan hiljaa. Toisaalta myös kaverin kanssa glögillä ja pipareilla herkuttelu sekä tyhmille jutuille nauraminen on ihan parhautta. Arkena kun jaksaa tehdä jotain hiukan erilaista, se tuntuu aina jotenkin erilaiselle entä viikonloppuna. Arki kun nyt yleensä on vaan niin tavallista.

Tänään mä nautin mun lauantai-illasta peitonmutkassa hedelmillä herkutellen. Teki mieli karkkia, mutta laiskuus iski enkä jaksanu lähteä kauppaan 😀 Suunnitelmissa ois kattoa joku hyvä leffa ja nukahtaa siihen. Tai sitten lähtä moikkaamaan kavereita yksille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.