Hae
Aino Mäkelä

Kirjailijan #highlife

Maanantai alkoi ihan tavalliseen tapaan – oli lääkärikontrollia, D-vitamiinimittausta ja sen jälkeen vietin päivän töissä. Työpäivän jälkeen alkoikin sitten härdelli, joka on kestänyt lähestulkoon tähän hetkeen asti. Otetaankin katsaus mun viimeiseen kuluneeseen 30 tuntiin. Todelliseen kirjailijan glamourelämään 😉

Välipalat - Virtaa SuperfoodeistaVälipalat - Virtaa Superfoodeista, YLE Puhe
Iltapäivästä rämmin rännässä YLElle sillä oltiin yhdessä Hannan, Maijun ja Monnan kanssa juttelemassa meidän Välipalat – Virtaa Superfoodeista kirjasta YLE Puheen suorassa lähetyksessä. Jaiks – se oli aika jännää! Eka kerta suorassa lähetyksessä ja vitsi kuinka hyvä mieli sen jälkeen oli, vaikka aluksi tuntui etten saanut sanaa suustani. Lähetyksen jälkeen puhelin olikin täynnä ”anna muillekkin puheenvuoro” tyylisiä viestejä, hahha! Selkeästi mulla oli siis taas paljon asiaa.

Jos lähetys jäi välistä voit kuunnella sen TÄÄLTÄ.

GreenStreet, Rupla
Haastattelun jälkeen hypättiin tyttöjen kanssa autoon ja kurvattiin Helsinginkadulle, jossa sijaitsee RUPLAn uudet tilat missä meidän kirjan julkkarit järjestettiin. Pieni stressi alkoi puskea pintaan ja paikkoja järjesteltiin, palaveerattiin ja laitettiin valmiiksi niin paljon kuin pystyttiin. Muiden lähtiessä kotiin jäin tekemään vielä 200 palaa raakasuklaata tarjottavaksi poikien järjestäessä paikkoja kohdilleen. Syötyäni itseni suklaahumalaan mut kyyditettiin kotiin nukkumaan ja rauhoittumaan.

Kotona söin iltapalaa, pesin naaman ja viestittelin perheen sekä ystävien kanssa. Sain tsemppiä ja tukea tulevaan päivään ja olikin ihana mennä hymy naamalla unille, joka suklaahumalasta huolimatta tuli aika nopeasti. Kiitos iltareishin.

Maailmanvalloituskello

Kello BEUNIKI

Aamulla heräsin ja tein kehonpainotreenin Liftedin verkkovalmennuksen opein. Tehokas ja toimiva setti! Ja tietty mikä parasta: mäkin pystyn jalkapuolena tekemään sen täysin ongelmitta. Treenin jälkeen kävin suihkussa ja laitoin hiukset, puin päälleni ja kävin nopeasti postista hakemassa mun maailman hienoimman kellon, jonka halusin koristamaan rannettani tänä tärkeänä päivänä.

Kello, joka muistuttaa mua siitä, että vain taivas on rajana. Ja siitä, että aion kokea, matkustaa ja elää – nähdä maailmaa.

Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit

Ja sit takas GreenStreetille, jossa pojat oli yötämyöten tehny ihan älyttömän ison työn. Järjesteltiin paikkoja ja siivoiltiin, rustattiin nimmareita kirjoihin ja kokkailtiin. Iso kiitos KAIKILLE jotka olitte mukana auttamassa – erityisesti Johannes, Matti, Tiia, Sara ja Kati. 

Iso kiitos myös kaikille sponsoreille ja yhteistyökumppaneille, jotka auttoi meitä saamaan pöydän koreaksi sekä oli mukana tekemässä kirjaa:

Berryfect
Cocovi
GoGreen
GreenStreet
Urtekram

Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkaritVälipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit  Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkaritVälipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit

Herkut maistui, nauru raikas ja fiilis oli katossa! Alkumaljaksi saatiin tarjota vieraille alkoholitonta ja sokeritonta kuohujuomaa, puhdasta laatutavaraa siis, joka sopi meille kuin nenä päähän. Kaikenpuolin julkkarit onnistu siis täydellisesti ja haluan kiittää myös kaikkia paikalle saapuneita vieraita – oli ihana saada teitä sankoin joukoin paikalle juhlistamaan meidän luomusta, josta ollaan kaikki niin kovin ylpeitä. Rakkaudella sitä on tehty ja se kyllä näkyy! Ja maistuu <3

Välipalat - Virtaa Superfoodeista, julkkarit

Jumpsuit ASOS / Tennarit Nike / Hattu H&M

Välipalat - Virtaa Superfoodeista

Kuva: Lorna Jane Finland

Erityisen onnellinen olin siitä, että äiti ja isi saapui Oulusta asti vartavasten juhlimaan julkkareita Helsinkiin. Kyllä kannatti kirjoittaa kirja, hahha! Oli myös ihana, että sain esitellä mun vanhemmille mulle rakkaita henkilöitä kuten nämä mahtavat naiset, joiden kanssa yhdessä kirja tehtiin.

Julkkareiden jälkeen vaihdoin tennarit kumppareihin ja lähdettiin vanhempien kanssa rämpimään loskassa kohti Silvopleetä, jossa napa meinas haljeta siitä yltäkylläisyyden määrästä. Niin – julkkareissahan ei tullut syötyä kuin muutama pala raakasuklaata unohtamatta muita herkkuja: avokadotahnaa, chiavanukasta, myslejä soijajogurtilla ja energiapatukoita. Namnam. NAM! Vatsa pullollaan vyöryin takaisin Helsinginkadulle, tiskasin ja pakkasin kamani, jonka jälkeen sain vielä Monnalta ja Tuukalta kyydin kotiin kaikkine tavaroineni. KIITOS!

Tällä viikolla saatte vielä kirjan innoittamana mielenkiintoista postausta superfoodeista – paljon sellaista juttua mitä tänään teki mieli julkkareissa sanoa, mutta joka jännityksen vuoksi unohtui. Taisin kerrankin mennä oikeasti sanattomaksi. 

Onnellinen, kiitollinen ja kaikkensa antanut:
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

6 kommenttia

 1. Bee kirjoitti:

  Onnea Aino! 🙂

 2. siiri kirjoitti:

  oot sä vaan niin upea nainen <3 onnea rakas vielä tätäkin kautta, ja teethän mulle sitten vähän välipaloja kisojen jälkeen hihi 😉 ja hei ihana ihana IHANA jumpsuit!!

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   KIITOS RAKAS ! <3 Mun pitää diilata kirja sulle mahollisimman nopeeta 🙂 Viimestään sit kisojen jälkeen saat sen herkkujen kera, hihhi. Ja kiitos! Se on kyllä ihana, mulla oli hyvä stylisti. Hah 😉

 3. Virpi kirjoitti:

  Hei!
  Oon hiljaa, innolla ja mielenkiinnolla seurannut sun blogia lähes alusta asti. Kiitos tästä blogista ja sen tuomasta inspiraatiosta! Tää blogi on upea! Ja Sinä olet upea! Hienoa, että olet hiljalleen löytänyt oman juttusi. Hienoa on myös se, että jokainen meistä voi muuttua/kasvaa ja löytää uusia kiinnostavia asioita. Onnea kirjasta! Sun jumpsuit on upea myös! 🙂

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Kiitos Virpi! <3 Jumpsuit on ihana ja itseasiassa Hannan ostos – yhdessä sitä ihasteltiin ja loppuviimein se sit mun päälle päätyikin – tykkään siitä itsekin tosi paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.