Hae
Aino Mäkelä

Tyttöjen juttuja

Tänään ei puhuta ruuasta tai treenaamisesta, vaan keskitytään kauneudenhoitojuttuihin 😉 Tyttönä kuitenkin ne hommat on hyvin oleellisia munkin arjesssa vaikka harvemmin niistä kirjoittelenkaan, kun mikään alan expertti en todellakaan ole. Omista kokemuksistani kerron kuitenkin mielelläni sillä kuten varmaan jokainen on huomannut niin valinnanvaraa tuotteissa löytyy ja paljon! 

Lähtökohtaisesti oon sitä mieltä, että kauneus lähtee sisältä päin. En usko, että on olemassa mitään ihmetuotetta joka vaikuttais yhtä positiivisesti ulkonäköön kuin itsestään huolehtiminen ravinnon ja liikunnan sekä levon kautta 😉 Yllättikö, hehhe? Oon aina kärsinyt pintakuivasta ihosta ja yrittänyt jos millä rasvoilla ja puhdistusaineilla sitä korjata – kunnes löysin ongelmaan ratkaisun kasviöljyseoksesta!

Mutta käsitellään niitä juttuja myöhemmin ja keskitytään nyt mun lemppari ihonhoitotuotteisiin, jotka oon havainnut hyväksi aktiivisen sporttimimmin käyttöön 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlotan aamuni aina virkistämällä ja puhdistamalla yöstä nuhjuuntuneet kasvot Balm Balm:in ruusuvedellä, jonka jälkeen rasvaan silmänympärykset Phytocéanen silmänympärysvoiteella ja kasvot ACO:n mattapintaisella päivävoiteella – joka aamu siis sama rutiini! Sama rutiini toistuu myös illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen, tosin silloin ACO:n päivävoide vaihtuu yövoiteeksi 😉 

Silmänympärysvoiteen käytön hienouden opin aivan liian myöhään, mutta enää en siitä luovu! Muutenkin huolellinen puhdistaminen ja rasvaaminen on noussut aivan uuteen arvoon mun silmissä viimeisen vuoden aikana – kyllä itseensä on hyvä panostaa myös ulkoisestikkin 😀OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeikki mulla on päivisin aina tosi kevyt – ACO:n BB-voide on ihan loistava pohja, jonka päälle tulee yleensä pelkästään kevyesti puuteria ja aurinkopuuteria. Enempää en yleensä koe tarvivani! Meikin pitää olla kevyt ja hengittävä sekä kestää pitkän päivän 🙂 Hiuksiin panostan nykyään enemmän entä meikkiin, hahhah! Ennen ei tarvinnut, mutta nyt kun hiuksissa on enemmän eloa niin on myös kiva että ne pysyy edes vähä kontrollissa 😉 Hiustenhoidossa sekä pesu- että muotoilutuotteina oon viime aikoina käyttäny Organic Care Systems:n tuotteita, joihin oon ollut super tyytyväinen. Ne myös tuoksuu ihanan raikkailta ja puhtailta eikä yhtään kemiallisilta, jättäen hiukset ihanan ilmaviksi ja pehmeiksi!OLYMPUS DIGITAL CAMERANiin rohtuneet ja haavoittuneet huulet, tatuoinnin kuin maitotuotteiden tulehduttaman naamani hoidin BalmBalm:in rasvoilla. En tiedä oliko kyseessä lumevaikutusta vai toimiko Detox, Recover & Relax voiteet oikeasti, mutta ainakin huulet parantui lähes huomaamatta ja tatuoinnin parantumisnopeus aiheutti hämmästystä 😉 Nää voiteet käy siis ihan minkä paikan huoltamiseen tahansa hiuspohjasta kantapäähän! BalmBalm:it on 100% luonnontuotteita ihan valmistamista ja pakkauksia myöten, joten ne istuu erittäin vahvasti mun ideologiaan siitä millaista kosmetiikkaa haluan suosia! Myös Tints Of Nature:n hiustuotteet on orgaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä – kuten ei BalmBalm:ejakaan 🙂

Tämän kuun loppuun asti on muuten vielä voimassa -15% alennuskoodi getfitstayhealthy salon24.eu -verkkokauppaan, josta molempia voi tilata – kannattaa siis hyödyntää tilaisuus vielä kun ennättää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMutta kuten jo aiemmin totesin niin terveelliset elämäntavat on se ehdoton perusta myös hyvinvoivalle iholle sekä hiuksille 🙂 Oon itse ainakin omakohtaisesti huomannut sen miten tietyt valinnat ruokavalion suhteen vaikuttaa ihan selkeästi ja jo lyhyessäkin ajassa ihon sekä hiusten kuntoon! Niihin asioihiin voidaan palata sitten myöhemmin tarkemmin, jos teitä kiinnostaa kuulla lisää? 😉

Mutta näihin kuviin ja näihin, hieman erillaisiin 😉 , tunnelmiin – loistavaa keskiviikkoa kaikille!

<3 Aino

8 kommenttia

 1. Rita kirjoitti:

  Mulla on itsellä käytössä Forever Aloe veran luonnonkosmetiikkaa niin kasvojen puhdistuksessa kuib muussakin hoidossa ja on olleet mun herkälle (ex) akneiholle Just hyvät 🙂 Huomasin että kun kokeilin yhden illan kaverilta hätälainaksi jotain Garnierin yövoidetta niin heti pamahti kamalasti finnejä naamaan… Not nice!

  Ehdottomasti haluaisin ainakin itse lukea ns sisäisestä kauneudenhoidosta, ihon hoito kun kiinnostaa 🙂 Ja kaikki tiedossa olevat keinot tällä hetkellä päällä olevaa Roaccutan-kuuria myöten kokeiltu ja silti vielä ongelmia on!

  • Aino kirjoitti:

   Voi vitsit – en oo koskaan kuullukkaan noista, kiitti vinkistä! 🙂 Mullaki on ihan sama ja heti huomaa, jos ne omat aineet unohtuu kotiin kun lähden reissuun.. Mut minkäs teet, kun on totuttanut sen vaan parhaaseen 😉 Hahhah!

   Ja kiva että kiinnostusta löytyy. Varmasti tuun niitä juttuja kirjoittamaan, kun niin vahvoja ahaa-elämyksiä oon niistä itse saanut 😀

 2. Essi kirjoitti:

  Millaisia tuotteita (ruoka-aineita tms.) sä suosittelisit kynsien vahvistamiseen ja kasvattamiseen? Miulla aina ollut ongelmana heikot kynnet, vaikka terveellisesti elänkin :/

  http://essisdrom.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Käytätkö kuinka paljon suolaa päivittäin..? Ja millasta suolaa käytät?:)

   • Essi kirjoitti:

    Kotona käytän kalaharin suolaa, vaikea kyllä mitään tarkkoja määriä sanoa. Usein laitain sillein ”hyppysellisen” ruokaan 😀 selkee… 😀

 3. irmaa kirjoitti:

  Näistä oli kiva kuulla, vaikka yleensä blogisi postaukset liittyvät läheisesti treenaukseen.
  Muutenkin oli pakko kommentoida, kun en vielä koskaan ole kommentoinut, mutta blogisi on paras, blogeista mitä tällä hetkellä seuraan! Postailet todella monipuolisesti ja usein, joten blogissasi viihtyy, kiitos siitä sinulle!
  Vatsalihaspostaukseen en muistanut kommentoida, mutta sellaiset olisivat ehdottomasti jatkossakin kivoja ja se ruokapostaus mistä puhuit sen postauksen lopussa, niin ehdottomasti toteuta se! 😀
  Kiitos ihanasta blogistasi!!

 4. cloudberryslife kirjoitti:

  Mullakin on tuota ACOn kasvorasvaa ja tykkään siitä todella. Sellanen geelimäinen, eikä jää rasvanen tunne kasvoille! 🙂

  cloudberryslife.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.