Hae
Aino Mäkelä

Tää aika vuodesta..

Mä rakastan syksyä ja se on mun lemppari vuodenaika, mutta on yks juttu mistä en siinä tykkää. Ja se on se, että kesän jälkeen pitää taas alkaa meikkaamaan. Okei mä tiedän, ettei kukaan siihen pakota mutta onhan se kiva näyttää inhimilliseltä ja tuntea olonsa viehättäväksi sen sijaan, että naama loistais kilpaa punaisen ja harmaan eri sävyissä.

Mä tykkään luonnollisen raikkaasta lookista ja kesällä sen ylläpitäminen on helppoa, kun iho on nätisti päivettynyt. Silloin ei tarvi kuin pitää kulmat kurissa ja sipaista huulille kiilota ja kasvoille aurinkopuuteria, mutta syksyllä tarvitaan vähän enemmän. Lookki säilyy tosine edelleen raikkaan luonnollisena ja sen loihtimiseen menee itseasiassa aikaan vain viisi minuuttia.

Tää aika vuodesta

Tää aika vuodesta

”Ennen” -naama ja sitä koristava flunssan runtelema punanenä.

Tää aika vuodesta

Kaikki mitä perusmeikkiin tarvitaan: siveltimet, BB-voide, voidemainen meikkivoide, peiteväri, aurinkopuuteri ja poskipuna sekä kulmaväri! Ja kaikki on tietysti luonnonkosmetiikkaa, osa jopa luomua 🙂

Tää aika vuodesta

Homma alkaa punaisen nenän peittämisellä. Tää Bohon voidemainen meikkivoide on tosi hyvä peittämään just ne naaman räikeimmätkin kohdat ja toimi punaiseen nenään ihan täydellisesti!

Tää aika vuodesta

Sitten suditaan ZAO:n peiteväriä muihin paikkoihin mihin sitä tarvitaan – kuten nenänpieliin ja tummien silmänalusten piilottamiseen. Ja sen jälkeen päälle Naturadon BB-voide, joka on siis paras mitä oon ikinä testannut! Todella tasainen ja kuulas lopputulos, mikä antaa ihon hengittää 🙂

Tää aika vuodesta

Muotoa kasvoille teen aurinkopuuterilla varjostamalla posket, otsan ja leukaa ja poskille tuon niin hehkua kuin tervettä väriäkin tietysti poskipunalla! Tää ZAO:n poskipuna on sävynsä ja hehkunsa puolesta mun ihan ykköslemppari, siis aivan ihana.

Tää aika vuodesta

Lopuksi lisään kulmille kulmaväriä ja muotoilen ne ryhdikkääksi, minkä jälkeen lisään sitä samaa väriä alaripsien tyveen – tää on ehkä yks helpoimmista ja parhaimmista keinoista tuoda katseeseen lisää syvyyttä.

meikki

Viisi minuuttia ja lopputuloksena on kestävä, raikas meikki! Ja ainakin mulla ne viisi minuuttia jotka vietän aamulla itseeni panostaen tekee mulle jotenkin tosi positiivisen ja itsevarman fiiliksen loppupäiväksi 🙂

Voisin myös esitellä mun vähän voimakkaamman meikin, joka hehkuu mun mielestä kauneimmissa syksyn väreissä. Voisin tehdä sen vaikka videolla, jos teitä kiinnostaa? Musta vois olla hauska kokeilla jotain ihan uutta! Ja hei – jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa niin kannattaa kurkata myös blogin FB-sivulle nimittäin siellä alkoi tänään aikas kiva arvonta 😉

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

4 kommenttia

 1. Milli kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikkaan liittyvät vinkit kiinnostaa aina, joten tee vaan video 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Jee, kiva että kiinnostaa! Teen parhaani videon suhteen – pakko kun myöntää, että oon niiden kans vielä vähän amatööri 😉 😀

 2. Kirsi-Maaria kirjoitti:

  Aino oot kaunis ja ihana!
  Ihanaa syksyä sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.