Hae
Aino Mäkelä

Hormonijutuista kiinnostuneille!

Oon kirjoitellut kuluneiden vuosien aikana suhteellisen paljon juttuja hormoneista ja hormonitoiminnasta, ja se onkin ehkä yks aihe josta mulle tulee teiltä eniten kysymyksiä! Se on tosi kiva ja mielelläni vastaan niihin ja autan parhaani mukaan, sekä aina tärkeän aiheen osuessa esille yleensä inspiroidun kirjoittamaan siitä tietysti tänne bloginkin puolelle.

Ja seuraava hormoniaiheinen postaus taitaankin sitten olla se odotettu e-pilleripostaus 😉

Mutta koska te selkeästi ootte aiheesta kiinnostuneita niin halusin vinkata teille yhdestä mun suosikkipodcasteistä, joka käsittelee näitä juttuja hyvinkin laajasti. Sen nimi on Fertility Friday ja nimensä mukaisesti sen aiheena on hedelmällisyys – minkä keskiössä tietysti on terveys, toimiva keho ja hormonitoiminta.

Kyseisessä podcastissä on tosi paljon mielenkiintoisia vieraita ja se on monesti herättänyt munkin mielenkiinnon aivan uusiin juttuihin, ja saanut mut tutustumaan entistä syvemmin aiheisiin joilla en aiemmin nähnyt niin selkeää yhteyttä hormonitoimintaan. Näiden podcastien kuuntelu on siis ollut opettavaista ja samalla tosi mielenkiintoista, sillä sisältö ei oo mitenkään raskasta vaan tosi kepeää ja helposti ymmärrettävää 🙂

Toinen vähän kokonaisvaltaisempi ja ehkä hieman ”arkisempi” podcast on jo mun aiemmin hehkuttama Wellness Woman Radio, jonka viimeisin jakso käsitteli hyvinkin ajankohtaisesti burnouttia. Se on asia joka vaikuttaa monella hormonitoimintaan ja halukkuuteen – vaikkei sitä ehkä halutakkaan itsellemme myöntää..

Toivottavasti inspiroidutte näistä mun suosikeista! Jos podcastien kuuntelu ei oo vielä tuttua, niin kannattaa ladata puhelin jokin sovellus niitä varten (iPhonessa on jo valmiiksi!) ja etsiä sieltä käsiinsä omat suosikit. Ja heittäkää ihmeessä kommentteihin ajatuksia ja toiveita, jos teille tulee jotain mieleen aiheeseen liittyen – ne yleensä ohjailee mua aina oikeaan suuntaan mun kirjoitusten kanssa, joten ne on tärkeämpiä mitä uskottekaan 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.