Hae
Aino Mäkelä

Supersuklaata!

Ette ikinä usko mitä eilen kävi!

Mun junamatka ei menny ihan suunnitellusti (okei, millon ne menis? :D)  ja sen sijaan, että oisin päässyt turvallisesti perille aikataulun mukaisesti meidän matkan keskeytti rataonnettomuus, jonka vuoksi junat ei päässy kulkemaan 🙁

Ensin meidät käskettiin Seinäjoella junasta ulos, jossa odoteltiin ensin 1,5tuntia seuraavaa junaa jolla meidän ois pitäny päästä Ouluun. Nooooh, kun se seuraava juna saapui ja pääsin tyytyväisenä istumaan alas tuli kuulutus, että eheeeeeii tää juna mihinkää liiku – te meette bussilla! 😀 Hahhhha. Siinä oli sitten naurussa pitelemistä, kun istuttiin bussimatka Seinäjoelta Kokkolaan, jossa sitten taas odoteltiin junaa, että päästiin vihdoin Ouluun. Kiitos VR, mun 6tunnin junamatkasta tuli täys kymppituntinen….ahhh!! 😀 OLYMPUS DIGITAL CAMERANoh, kerkesinpäs ainakin tehä koulutehtävät! Ja purkaa vihdoin kuvat kamerasta koneelle eli kiitos VR:n saatte nyt älyttömän herkullisen raakasuklaareseptin – jos kaipaatte viikonloppuun vipinää, niin suosittelen kokeilemaan 😀

Raakasuklaa on siitä ihanaa, että normaalin karkkihyllysuklaan sijasta se ei oo pelkästään tyhjiä kaloreita vaan makunautinnon lisäksi se myös ravitsee kroppaa – ja tää supersuklaa tekee ihmeitä myös mielelle 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOMENA-KANELI-MANTELISUKLAA

4rkl kaakaovoita
1rkl kookosöljyä
4tl tummaa kaakaojauhetta
1tl lesitiinijauhetta
2tl macaa
3tl tocoa
1tl kanelia
kuivattuja omenarenkaita 
2rkl mantelirouhetta

”Sulata kaakaovoi ja kookosöljy vesihauteessa. Sekoita kaakaojauhe, lesitiini, maca ja toco sulaan rasvaseokseen tasaisesti. Mausta seos kanelilla ja lisää viimeisenä joukkoon hienonnetut kuivatut omenarenkaat sekä mantelirouhe. Levitä seos lautaselle/laakeaan astiaan ja nosta pakkaseen vähintään 20minuutiksi kohmettumaan.Herkuttele hyvällä omallatunnolla!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaca on noussut viimeaikoina yhdeksi mun lemppari superfoodiksi yhdessä tocon kanssa. Sen piristävä vaikutus on huumaava ja saan siitä ihanasti lisää energiaa – ei ole piristävämpää herkkua teehetkeen töissä, kun macalla terästetty raakasuklaapala 😉 Kätevä keino saada helposti ja nopeasti virtaa! Ja vielä samalla herkutellen, hihhih.

Mulla on käytössä Puhdistamolta saatua Premium Macaa, joka sisältää kolmea eri macalajiketta mikä tekee kokonaisuudesta tasapainoisen 🙂 Macahan on siis adaptogeeni, jonka vaikutukset huomaa juuri yleensä energisyytenä ja tarmokkuutena! Eikä sen hyvät vaikutukset siihen lopu… 😉

Onko teille maca tuttu? Missä te tykkäätte sitä käyttää – raakasuklaassa, smoothieissa, rahkan seassa vai oisko teillä antaa mulle aivan uusia ideoita macan käyttöön? 🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERAHerkullista ja tarmokasta viikonloppua kaikille!

<3 Aino

2 kommenttia

  1. Annapauliina kirjoitti:

    Jukra, miten hyvältä näyttää. Ohje kuulostaa mainiolta! Kokeiluun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.