Hae
Aino Mäkelä

Blogeja, joita luen

Nyt kun mulla on työviikko vihdoin pulkassa (jee!!) ajattelin jakaa teille hieman lukuvinkkejä viikonloppuun. Ja toivoisin, että vastapalveluksena te voisitte linkittää suosikkibloginne pienen perustelun kera kommenttiboksiin? 😉 Näin mäkin saisin uutta luettavaa tulevien vapaapäivien ratoksi!

Jos kuvailisin lyhyesti minkä tyylisistä blogeista tykkään, seuraavat kolme adjektiivia ois varmasti parhaimpia kuvailemaan niitä: inspiroivia, helposti luettavia ja sellaisia jotka antaa lukijalleen enemmän kuin pelkän lukukokemuksen.

 • Inspiroiva Steffi on alkanut kirjoittamaan taas! Steffin blogi oli aikoinaan yksi niistä ensimmäisistä, joita aloin lukemaan ja vielä kaikkien vuosien jälkeenkin Steffin tyyli iskee muhun 🙂 Paljon tärkeää asiaa erittäin tiiviissä, helposti ymmärrettävässä muodossa ilman oloa, että lukemisesta tulisi ähkyä.
 • Terveellisiä reseptiä ja herkullisia ruokakuvia käyn yleensä kuolailemassa Annekatariinan ja Viimeistä murua myöten -blogeista. Ihania reseptejä ja niin kauniita kuvia! Tykkään.
 • Jennyn Vastaisku Ankeudelle -blogia on aina ilo lukea. Jenny on taitava kirjoittaja ja kirjoitukset on todella inspiroivia ja voimaannuttavia. Myös Jennyn upeaa elämäntapamuutosta on ollut ilo seurata!
 • Myös Elinan Endorfiinikoukussa -blogia on tullut seurattua jo useita vuosia. Elinan rehellinen kirjoitustyyli on se, mikä on aina vedonnut muhun ja vetoaa edelleen.
 • Anna Vihervaarasta on blogi, jonne en päädy niin usein – mutta aina kun päädyn, viivyn pitkään. Blogi on mutkaton ja herättää ajattelemaan asioita usein hyvinkin miellyttävistä vinkkeleistä. Se tarjoaa kepeää ja kivaa luettavaa, joka kuitenkin antaa lukijalleen paljon!
 • Joka kerta lukiessani Mielensävalottajat -blogin uusimman kirjoituksen, haluaisin jakaa sen koko maailmalle. Niin voimaannuttavia, inspiroivia, herätteleviä ja kasvattavia kirjoituksia! Juuri sellaista tekstiä, jota jokaisen pitäisi lukea enemmän – ja useammin.
 • Villinä korttina nakkaan joukkoon vielä Noora Toivon blogin. Noora on hauska ja etenkin sinkkuaiheiset tekstit osuu ja uppoaa muhun täysin! Niistä inspiroituneena mietin välillä itsekkin, josko pitäisi jakaa enemmän ajatuksia sinkkuelämästä – mitä mieltä, kyllä vai ei?

Toivottavasti löysitte mun lemppareista omaan makuunne sopivaa luettavaa ja niistä uutta inspiraatiota! Nyt jään innolla odottelemaan teidän suosikkejanne <3

Xoxo,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

7 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Kyllä kyllä sinkkuaiheisia postauksia kiitos! 😀

 2. endorfiinikoukussa kirjoitti:

  Oi kiitos Aino! Tuntuipa hyvältä löytää tällainen maininta.

  Mäkin tykkään sun kirjoituksista ja varsinkin sellaisista jutuista, joissa jaat oppimiasi asioita juurta jaksaen. Oon oppinut sulta paljon ja ihailen sun valovoimaista persoonaa. Se ilo sun olemuksesta leviää ympäristöön, erityisesti livenä. <3

 3. Sini kirjoitti:

  Hei kiitos näistä! Tuo mielensävalottajat vaikutti loistavalle, luin heti monta juttua putkeen:)

 4. Katja kirjoitti:

  Kiitti vinkeistä! Ja sinkkuna toivon sinkkuaiheisia postauksia ?

 5. Stefanie Hagelstam kirjoitti:

  Kiitos Aino! Miten kivasti kirjoitettu! 🙂

  x Steffi
  http://www.stefaniehagelstam.com

 6. Noora kirjoitti:

  Voi vitsit kiitos linkkauksesta ja kehuista! Meikä yrittää noita sinkku asioista käsitellä aika vahvan huumorin kera niin hienoo, että saa porukkaa nauraan 🙂 ! Ja ehdottomasti ala kirjotteleen sinkkuelämästä! Siitä on mun mielestä liian vähän tekstejä yleensäkin blogeissa.

 7. Saara / viimeistä murua myöten kirjoitti:

  Kiitos Aino! <3 Ihana yllätys tällainen maininta :). Sun blogi on taas ollut mun yksi ensimmäisistä blogeista, joista olen terveellisemmän ruoan reseptivinkkejä saanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.