Hae
Aino Mäkelä

Menovinkkejä!

Kevään tullen musta aina tuntuu, että kaupungit herää eloon. Kyllä talvisinkin tapahtuu juttuja, mutta nyt on vihdoin taas mahdollisuus puuhailla kaikkea myös pihalla! Kokoontua yhdessä nautiskelemaan auringosta, päivä päivältä lämpeävistä ilmoista ja noh: elämästä.

Hyvästä ruoasta, musiikista, taiteesta, ihmisistä – kaikesta.

21-22.3.2015 Streat Helsinki eli katuruokafestarit valloittaa Helsingin! Tänä vuonna Torikortteleissa on koossa 64 katuruokapaikkaa ja valikoimaa on laaja kirjo sillä mukana on 11 kansainvälistä keittiötä, 7 maakuntien katuruokakeittiöt ja 38 pääkaupunkiseudun yrittäjää sekä tietysti Torikorttelien omat 9 ravintolaa.

Samana viikonloppuna Helsingin Wanhassa Satamassa on myös Ilon ja Valon markkinat eli kevään valovoimaisin hyvinvointitapahtuma. Viikonlopun aikana ohjelmassa on pajon hyvinvointiluentoja, oivaltavaa ohjelmaa sekä erilaisia workshoppeja.

Lauantaina 21.3 vietetään RUPLAssa parhaillaan esillä olevan upean taidenäyttelyn FOVEOLAn päätösjuhlia. Tietysti paikalla ovat taitelijat itse, erikoinen ja yllättävä tankotanssiesitys ja muuta mystistä ohjelmaa. Lisätietoja FOVEOLAn Facebook-tapahtumastaOsoite on Helsinginkatu 16 ja toki tauluja voi käydä viikonlopun aikana ihastelemassa muutenkin sillä RUPLA on normaalisti avoinna tarjoillen luomulaatuista kahvia ja teetä, ihania raakaherkkuja sekä kaikkea muuta mukavaa.

Kevät tuo mukanaan myös ihania kosmetiikka-uutuuksia kuten Jurliquen uudet Sun Specialist – aurinkotuotteet. Kyseisiin uutuuksiin ja muihinkin laadukkaisiin, luonnollisiin Jurliquen tuotteisiin pääset tutustumaan PUR Hyvinvointikaupassa keskiviikkona 25.3 klo 12-18 kosmetologi Maria Nordmannin johdolla. Osoite: Urho Kekkosen katu 8, 00100 Helsinki. Mahdollisuus myös varata maksuton aika kasvohoitoon ja konsultaatioon soittamalla numeroon 029 3400 261.

Ennen pääsiäistä Helsingissä vietetään niin Kevät kuin Luomu&Lähiruoka -messuja 26-29.3! Neljän päivän aikana on luvassa paljon erilaista, mielenkiintoista ja ajankohtaista ohjelmaa sekä tietysti ihania näytteilleasettajia mahtavine tuotteineen. Joko olet osallistunut messulippujen arvontaan? Vielä sunnuntaihin 22.3 asti on aikaa!

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna 28-29.3 on aika kevään hyvinvoivimman, Aallon Harjalla terveysristeilyn! Itse odotan risteilyä innolla sillä sen lisäksi, että mulla on kunnia olla puhumassa itselleni tärkeistä asioista muille terveydestä kiinnostuneille ihmisille, risteilyn aikana on paljon mielenkiintoista ohjelmaa sekä mikä parasta: loistava tilaisuus tutustua samanhenkisiin ihmisiin!

Pääsiäisen hiljaiselon jälkeen Helsinkiin saapuu 9-12.4 rytmimusiikin kerma viihdyttämään Funky Elephant -festareilleEsiintyjäkaartiin kuuluu paljon kansainvälisiä huippunimiä sekä tietysti kotimaisiakin artisteja. Mä veikkaan, että viimeistään näiden festareiden jälkeen mä virityn rentoon kesäfiilikseen sillä festarit on aina festarit ja musiikilla on oma taikansa myös tähänkin tyttöön.

Näin.. siinähän oli tapahtumaa kerrakseen! Ja tässähän oli vaan murto-osa kaikesta hauskasta mitä kevät tulee pitämään sisällään. Oisko sulla joku hyvä menovinkki, jonka haluaisit muille jakaa? Ja sille, joka keksii mulle jotain hauskaa tekemistä pääsiäiselle tai lähtee mun kanssa luontoretkelle Nuuksioon, lupaan tarjota vähintään kakkukahvit!

Riemukasta viikonloppua,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

3 kommenttia

  1. Elisa kirjoitti:

    Luontoretki Nuuksioon? I’m in! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.